AutoDel- experți în vânzarea de mașini rulate


Intră acum și în grupul de

Nu toată lumea optează pentru mașini nou – nouțe atunci când vor să își achiziționeze una, însă caută variante potrivite atât pentru bugetul pe care îl au alocat, cât și pentru beneficiile de care au parte.

Nu există o dovadă care să ateste faptul că o mașină second hand nu este bună sau în conformitate cu cerințele clienților. Achiziția unei mașini second-hand chiar poate fi o alegere mult mai tentantă. Este mai convenabilă la preț decât una nouă și datorită varietăților de opțiuni de unde puteți alege, procesul de cumpărare va fi de departe mai ofertant.

Cel mai indicat este să apelați la niște dealeri auto autorizați, cu experiență și care sunt de încredere pe piață.

Ai nevoie de o mașină rulată în stare impecabilă? Alege AutoDel

AutoDel este un dealer profesionist de mașini rulate și vine pe piața din România cu o flotă impresionantă de mașini. Deși are momentan doar 2 showroom-uri fizice, respectiv în Suceava și București, ai opțiunea de a comanda mașina dorită de pe site-ul online www.autodel.ro.

Flota de mașini este destul de vastă de unde poți alege dintr-o multitudine de mărci recunoscute. Alfa Romeo, Audi, BMW, Mitsubishi sh suceava, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Jaguar și multe altele.

Indiferent de preferințele pe care le ai, trebuie să știi faptul că orice mașină este întreținută și îngrijită corespunzător și este supusă unor verificări riguroase înainte de a fi vândută clienților.

Echipa AutoDel nu face niciun compromis atunci când vine vorba despre calitate și clienți mulțumiți. Pun la dispoziție atât service auto, cât și posibilitatea de a beneficia de servicii de cosmetică auto.

În plus, se asigură că orice autoturism este în stare perfectă din punct de vedere tehnic. Oferă de asemenea consultanță atât telefonică cât și în cadrul showroomurilor pentru ca orice client să poată face alegerea potrivită.

Echipa vă recomandă de asemenea și test drive-ul, fiind important atunci când doriți să vă achiziționați o mașină de la ei. Un test drive vă poate răspunde la toate întrebările pe care le aveți și vă poate ajuta în a face o alegere cât mai potrivită. Echipa stă la dispoziție să vă răspundă la orice întrebare în ceea ce privește mașina și alte servicii pe care le pun la dispoziție.

De foarte mult timp, mașina nu mai este un moft ci o necesitate atât în ceea ce privește eficiența timpului cât și a confortului. De aceea, este foarte important ca atunci când ne dorim să achiziționăm una, trebuie să ținem cont de câteva aspecte.

Pe lângă siguranța pe care trebuie să ne-o ofere în timpul orelor de condus, avem nevoie și de acel confort care trebuie să ne însoțească în permanență, mai ales la un drum mai lung.

AutoDel este o companie destul de solidă și cu o experiență vastă în acest domeniu. Ori acest aspect ne oferă încredere că putem oricând să apelăm la ei. Cunosc în detaliu tot ce ține de piața auto și se adaptează în funcție de cerințele și nevoile clienților. (P.S.)

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul autodelrulate.ro.

Date de contact:

Suceava: 0374 006 007

București: 0759 888 788


Intră acum și în grupul de