Sunt trucate cazinourile online?


Intră acum și în grupul de

Cazinourile online sunt într-o creștere continuă și tot mai mulți jucători aleg să joace la cazinourile online datorită numeroaselor beneficii pe care acestea le aduc utilizatorilor. Totuși, deși numărul persoanelor care preferă cazinourile online în detrimentul cazinourilor stradale este în creștere, există multe mituri care circulă pe internet în legătura cu acestea.

Aceste mituri îi fac pe unii jucători să fie sceptici în privința cazinourilor online.

Există multe persoane care aleg să nu joace la cazinourile online din cauza faptului că au auzit mituri care presupun că sunt trucate cazinourile online. Acest lucru este în totalitate fals. În primul rând, trebuie să știi cum să verifici la cazinoul la care alegi să joci.

Există și cazinouri care nu sunt sigure în mediul online dar este foarte simplu să afli acest lucru. Orice cazino care este legal are o licență emisă de o autoritate competentă. În România, autoritatea care reglementează jocurile de noroc și operatorii de jocuri de noroc se numește Organizația Națională a Jocurilor de Noroc, pe scurt ONJN.

Această organizație are rolul de a supraveghea și controla jocurile de noroc din România. Pentru ca un operator să poată deschide un cazino online, trebuie să se supună anumitor reguli și să obțină o licență de funcționare. Această licență se obține de la ONJN și trebuie respectate regulile impuse de aceștia.

Printre regulile pe care ONJN le impune oricărui operator de jocuri de noroc din România se regăsesc reguli privind corectitudinea șanselor de câștig. Deci, dacă vrei să verifici un cazino online cu privire la trucarea jocurilor sau a câștigurilor, atunci trebuie să vezi dacă are o licență obținută de la ONJN și dacă aceasta este activă. De exemplu, Maxbet Online are nr. de licență L1160661W000651 ce poate fi verificat foarte ușor pe site-ul ONJN.

Dacă un operator nu se regăsește pe lista cazinourilor online licențiate în România, atunci acel cazino nu este unul sigur și nu ar trebui să îți creezi un cont la ei.

Mituri cu privire la datele personale ale utilizatorilor

Totodată, există și mituri cu privire la datele personale ale utilizatorilor. Există persoane care pretind că operatorii de jocuri de noroc îți pot lua bani din contul bancar sau din câștig. Nimic mai fals. Operatorii de jocuri de noroc licențiați sunt obligați de către ONJN să nu divulge informații cu privire la datele bancare sau personale ale utilizatorilor.

În același timp, indiferent că îți salvezi datele cardului bancar pe platforma de cazino, nu ți se va salva niciodată codul CVV de pe spatele cardului, tocmai pentru ca nimeni să nu știe acest cod și să îți poată lua bani din cont. Au existat situații în care anumite jocuri au întâmpinat o eroare și au oferit câștiguri invalide, dar aceste situații au fost foarte rare și au fost susținute cu dovezi reale.

Trebuie să știi că în general cazinourile online au un payout mai mare decât cele stradale din mai multe motive. În primul rând, costurile de întreținere ale unui cazinou online sunt evident mai mici decât cele ale unui cazino stradal. În al doilea rând, pe platformele de cazino online sunt mult mai mulți jucători, deci sunt mult mai mulți bani rulați și șansele de câștig cresc exponențial.


Intră acum și în grupul de