Cum îmbrăcăm copiii în timpul verii: sfaturi esențiale pentru a-i proteja de căldură


Intră acum și în grupul de

Vara este aici și odată cu sosirea ei, apare și nevoia de a alege haine noi pentru bebelușul, fetița sau băiețelul nostru. Temperaturile ridicate și soarele arzător ne obligă să alegem haine care să îi protejeze pe copii împotriva supraîncălzirii și a insolației. De aceea, în timpul verii trebuie să fim mult mai atenți și să urmăm câteva sfaturi care să ne ajute să alegem hainele perfecte pentru cei mici.

Nu acoperiți în exces copilul

Este esențial să se țină cont de faptul că, în timpul caniculei, copii trebuie să rămână în haine largi și răcoroase. Pentru a face acest lucru, este esențial să folosiți haine din fibre naturale care asigură prospețime și evită alergiile cauzate de căldura excesivă. Nu uitați că pielea copiilor este sensibilă la schimbările de temperatură. Puteți opta pentru salopete sau rochii fetițe, iar pentru băieței puteți opta pentru tricouri largi și bermude. În ceea ce privește încălțările, optați pentru sandale copii.

Evitați utilizarea accesoriilor

Pentru unele mame, un set de accesorii pentru copii este un plus pentru a spori atractivitatea ținutei unui copil. Cu toate acestea, poate fi supraîncărcat cu elemente care sunt incomode și expun un copil la un nivel de căldură care nu este tolerabil. Puteți opta, în schimb, pentru ochelari de soare cu protecție UV, pălării, șepci, sandale copii. Acestea îți vor proteja copilul de soare și îi vor și eleva ținuta.

Luați în considerare cumpărarea de îmbrăcăminte din in

Îmbrăcămintea din in este combinația ideală pentru a atenua căldura și pentru a asigura o mai bună ventilație a copilului. Hainele confecționate din materiale sintetice sunt alarmante și pot avea consecințe în provocarea de roșeață sau alergii pe pielea copilului sau a nou-născutului. Cel mai bine este să optați pentru rochii fetițe, tricouri, pantaloni din materiale naturale cum ar fi inul. În picioare, optați pentru sandale copii din materiale naturale și nu sintetice. Acestea din urmă le pot provoca bășici.

Luați în considerare achiziționarea de pălării de soare

După cum spuneam și mai sus, pălăriile de soare sunt, de obicei, un accesoriu pentru zilele în care soarele este intolerabil și poate doriți să compensați o expunere mare la soare. Este indicat să folosiți piese răcoroase care să vă protejeze micuțul și să evitați expunerea excesivă la razele soarelui.

Evitați îmbrăcămintea strâmtă

Poate fi incomod să purtați haine strâmte, ceea ce poate provoca roșeață și neliniște la copil. Prin urmare, este esențial să se poarte haine largi, cu o expunere redusă la căldură extremă. Aceste tipuri de haine le vor permite celor mici să se miște liberi și să se simtă confortabil chiar și în cele mai calde zile. Cel mai simplu vă puteți da seama în funcție de hainele pe care le alegeți pentru voi în timpul verii: preferați hainele mai largi? Atunci cu siguranță pe acelea le va prefera și copilul dumneavostră.

Alegeți haine în culori deschise

Tonurile deschise sunt esențiale, pentru a reflecta lumina și pentru o expunere mai mică la căldură. În plus, rozul, bejul și culorile pastelate se potrivesc bine cu orice piesă vestimentară. De asemenea, în funcție de alegere, poți adăuga elemente florale fie în rochii fetițe. În timp ce băieții vor alege între nuanțe de bej sau alb.

Luați în considerare cumpărarea de pantofi

De exemplu, dacă aveți un bebeluș sau un nou-născut, este posibil să nu fie nevoie de pantofi. În cazul unui copil mai mare, ar fi înțelept să se evalueze tipul de încălțăminte care nu provoacă transpirație sau retenție de umiditate pe picioare. În timpul verii, pantofii din pânză sunt completarea perfectă care îi permite copilului să fie confortabil și ușor. De asemenea, puteți opta pentru sandale copii. După cum spuneam și mai sus, este ideal ca încălțămintea celor mici să fie fabricată din materiale naturale, piele, piele sintetică, dar nu materiale de tip plastic sau materiale sintetice. (W.M.)


Intră acum și în grupul de