Ce NU trebuie să lipsească din geanta unei proaspete mămici


Intră acum și în grupul de

Venirea pe lume a unui bebeluș necesită o amplă pregătire, pentru că trebuie să bifezi o listă lungă de cumpărături, la care poate nu te-ai fi gândit înainte. Este bine să faci toate aceste achiziții înainte de momentul cel mare, pentru a nu fi pe fugă. Totuși, chiar dacă faci asta, trebuie să fii atentă constant la materialele consumabile, cum ar fi, spre exemplu, șervețelele umede și să cumperi mereu altele.  Este esențial să ai mereu geanta pregătită cu tot de ce are nevoie bebelușul, pentru a nu pleca niciodată la drum fără ceva esențial. Totuși, dacă n-ai reușit să faci bagajul în prealabil, îl poți face pe loc, dar trebuie să bifezi toate lucrurile pe care le vom enumera mai jos.

Iată ce NU trebuie să lipsească din geanta unei mame, care are bebeluș:

  • Haine de schimb

Este esențial ca o mămică să aibă mereu în bagaj haine de schimb pentru copil, iar aici nu ne referim numai la nou-născuți, ci chiar și la copiii de până în 11-12 ani. Accidente se întâmplă și la cei mai mari, iar bebelușii sunt cei mai predispuși acestora. Cei mici se pot păta cu lapte sau pot saliva excesiv, astfel încât dacă pleci într-o vizită sau într-o plimbare, cel mai probabil vei fi nevoită să îl schimbi la un moment dat.

  • Șervețele umede

Acestea sunt principalele obiecte pe care o mămică trebuie să le aibă în geantă. Un copil mic trebuie schimbat foarte des, astfel încât vei avea nevoie de multe șervețele umede pentru bebeluși, iar pe auchan.ro poți găsi diverse sortimente, care să se plieze perfect pielii pe care o are copilul tău.

  • Biberoane

O mămică nu poate pleca la drum și fără cel puțin un biberon. Fie o să ai nevoie să îi dai lapte celui mic, fie că va avea nevoie de apă, acestea sunt indispensabile din geanta unei mame. Mai mult, dacă copilul mănâncă lapte la biberon, este bine să-l prepari de acasă, pentru a scăpa de un stres în plus. Nu trebuie însă să îl ții prea mult timp în sticlă, ghidează-te așadar după distanța pe care o ai de parcurs și după temperatura de afară.

  • Pamperși

 Nu în ultimul rând, după cum era evident, pamperșii sunt necesari în geanta unei proaspete mămici. Necesitatea lor nici nu mai trebuie explicată. Poți adăuga aici și o păturică specială pe care îl poți schimba pe cel mic.

Așadar, acestea sunt doar principalele obiecte care nu trebuie să lipsească din geanta unei mame care are copil mic. Lista este însă mult mai amănunțită de atât. (L.A.)

Sursa foto: pexels.com


Intră acum și în grupul de