Ce este un AirTag și de ce e atât de folositor?


Intră acum și în grupul de

Vrei sa îți păstrezi lucrurile în siguranța? Citește acest articol pentru a afla despre AirTag-uri!

AirTag – cum să îți salvezi lucrurile?

Ai cumpărat un ceas scump din banii câștigați cu greu la locul de muncă sau poate din banii câștigați pe site-uri de jocuri de noroc ca gg bet? În orice caz, vei fi extrem de dezamăgit dacă îi vei pierde.

AirTag-ul este ceea de ce ai nevoie. Cu ajutorul acestora, poți urmări practic orice pe telefonul tău mobil, acesta fiind conectat mereu la sateliți. În acest articol vei afla mai multe despre AirTags și despre cum poți să le folosești cât mai efectiv posibil.

Ce este un Apple AirTag?

Dacă vrei să te asiguri că lucrurile pierdute pot fi și găsite, atunci Apple Air Tag este potrivit pentru tine. Apple AirTag este un mic dispozitiv de urmărire ce pot fi atașate de pungi, agățate de chei sau de diferite articole care necesită mai multă precauție.

Prin aplicația Find My de pe un IPhone, Mac sau IPad , vei putea găsi locația unui AirTag, dacă acesta este asociat și cu un cont Apple. Aplicația dată poate oferi locația exactă în timp real a dispozitivului.

 Air Tag-urile sunt mai avantajoase față de alte dispozitive, deoarece poate oferi locația mai precisă cu ajutorul rețelei extinse de dispozitive Apple.

Semnalele Bluetooth de la alte dispozitive Apple dintr-o zonă apropiată sunt de bază pentru rețeaua Find My. Spre exemplu, IPhone-ul prietenului tău poate detecta AirTag-ul și, astfel, îi poate trimite locația acestuia către serverele Apple.

Cu toate acestea, Apple s-a asigurat că sistemul lucrează în strictă confidențialitate, iar semnalele sunt , cu siguranță, în anonimat. Doar deținătorul AirTag-ului îl poate găsi, odată cu articolele la care a fost atașat.

Câteva moduri de a utiliza AirTags

Un singur tracker AirTag are prețul de 29 USD, însă, este disponibil și într-un pachet de patru care se vinde la 99 USD. Odată achiziționat, dispozitivul poate fi de ajutor pentru multe și diverse lucruri. Iată câteba sfaturi de care trebuie să ții cont

  • Lucrurile simple – Geanta de lucru, poșeta, rucsacul sau bagajele sunt lucrurile simple, dar importante și care necesită un astfel de dispozitiv pentru a fi găsite și detectate. Totodată, folosind o carabinieră sau un alt tip de accesoriu, poți atașa AirTag-urile la cheile mașinii sau ale locuinței personale. Aceste dispozitive sunt destul de groase, așa că trebuie plasate pe lucruri mai mari, chiar și pe un portofel suficient de gros.
  • Transportul tău –  AirTag-ul poate fi utilizat și la lucruri mai mari sau mai valoroase, precum mașina proprie sau motocicleta . Ele sunt utile în caz că uiți frecvent unde ai parcat autovehicul, dar chiar și când poate fi furat. În acest caz, trebuie să plasezi în așa mod dispozitivul AirTag ca să nu fie ușor văzut.
  • Animalele de companie sau copiii – Cu siguranță, AirTag-urile trebuie folosite într-un mod etic, iar dispozitivele de urmărire nu pot fi folosite, legal, pentru a localiza oamenii făra consimțământul clar al acestora. Cu toate acestea, ele pot fi folosite pentru a urmări copiii mici care nu sunt suficient de mari pentru a deține un smartphone sau Apple Watch. Dispozitivile pot fi plasate pe brățări speciale pe care orice copil mic le poate purta. Pentru animale de companie, există gulere ce pot fi cumpărate pentru a plasa AirTag-ul. Însă, acest lucru se poate face în cazuri excepționale, deoarece compania Apple menționează că nu este recomandat, dispozitivele nefiind concepute în acest scop.

Opțiuni utile pentru a extinde capacitățile AirTag

Iată câteva opțiuni utile pentru lucrurile ce necesită carcasă sau accesorii specifice pentru dispozitivul AirTag. Acestea sunt, deseori, mai rar folosite de majoritatea oamenilor dar sunt extrem de folositoare în viața de zi cu zi dacă înveți să le folosești.

  • Breloc din piele AirTag – Acest breloc este realizat de Apple, fiind un simplu accesoriu ce permite să introduci un tracker AirTag și ce poate fi plasat pe o cheie. Acest breloc este valabil în diferite culori la prețul de 29,99 USD.
  • Capac adeziv Aimtel AirTag – Capacele adezive sunt convenabile pentru articolele ce nu au un punct de atașare. Ele sunt carcase simple, subțiri, au un suport adeziv ce le face ușor accesibile pentru a putea atașa AirTag-ul la orice articol dorit. Pot fi achiziționate de pe Amazon într-un pachet de patru la 19,95 USD
  • Brățară AirTag pentru copii – Părinții îngrijorați și care doresc să cunoască locația exactă a copilului lor, le poate fi la îndemână această brățară extrem de utilă, în special în zonele aglomerate, necunoscute sau cu oameni străini. Odată ce copilul poartă brățara, el poate fi găsit rapid prin aplicația Find My. La fel, accesoriul poate fi comandat pe Amazon la prețul de 9,95 USD.
  • Carcasă cu carabiner Belkin AirTag – O altă opțiune ar fi carcasa produsă de compania Belkin, care este asemănătoare versiunii de breloc creată de Apple, însă, comparativ, aceasta poate fi atașată cu mai multă ușurință de o servietă sau de o geantă. O poți găsi pe Amazon și costă 19,95 USD.

Deci, dacă vrei să îți ții mereu hainele, lucrurile personale sau copiii în siguranță, ar fi o idee bună să folosești AirTag-urile de mai sus sau să găsești alte variante pe orice magazin online.


Intră acum și în grupul de