Cum alegi geci iarnă bărbați care sunt respirabile și îți țin de cald


Intră acum și în grupul de

Jachetele fac parte din orice garderobă, deoarece sunt versatile și foarte confortabile. Acestea sunt potrivite pentru persoane de toate vârstele și genurile, de orice nivel financiar și statut social. Există orientări generale pentru alegerea jachetei potrivite.

Cum să alegi geci iarnă bărbați

Pentru toamnă se aleg geci iarnă bărbați mai ușoare, mai scurte, dar iarna necesită o abordare specială în alegerea hainelor. Cum aleg geci iarnă bărbați? Nu există trucuri speciale aici. Trebuie să vă concentrați asupra vremii în care vor fi purtate hainele. Jacheta deasupra genunchiului este potrivită pentru zile mai calde. Până la minus 10 grade aveți nevoie de geci bărbați iarnă până la genunchi. Acest lucru vă ajută să vă mențineți sănătoși, indiferent dacă purtați blugi sau pantaloni Nike.

Geci iarnă bărbați, de puf

În cazul gerurilor severe, ar trebui să alegeți geci lungi, iar cele de puf sub genunchi sunt cea mai bună opțiune. În cazul acestora, umplutura este puf sau puf și pene în proporții variabile. Țesăturile din care sunt cusute jachetele de puf trebuie să fie foarte dense, astfel încât umplutura să nu iasă prin ele. O geacă bună din puf cântărește puțin, încălzește bine și este destul de scumpă. O puteți purta cu orice tip de pantaloni, chiar și pantaloni Nike respirabili.

Când conduceți

Dacă trebuie să stați adesea la volan, o jachetă lungă devine incomodă, iar încuietoarea de pe ea devine rapid inutilă. Prin urmare, este mai bine să alegeți haine cu o lungime ușor deasupra genunchiului, cu o încuietoare care se deschide pe ambele părți. Purtați geaca cu o pereche de pantaloni confortabili, precum niște pantaloni Nike.

Caracteristicile unor geci iarnă bărbați

Jachetele de iarnă ar trebui să aibă manșete cu elastic, astfel încât vântul să nu intre în mâneci. Adesea, partea de jos a produsului are o bandă elastică, dar acest model nu este potrivit pentru bărbați mai supli sau mai scunzi. Încuietoarea nu trebuie fixată lângă gât, ci trebuie să ajungă până la bărbie, apoi gâtul este cald și fără fular. Este minunat dacă există o glugă: Protejează împotriva vântului și a înghețului puternic.

Jachetă potrivită

O geacă de iarnă ar trebui încercată cu un pulover călduros. De obicei, o jachetă de iarnă este cumpărată cu una sau chiar două mărimi mai mare decât o jachetă de toamnă: Dacă este prea strâmtă, o persoană va îngheța mai repede în el, deoarece practic nu există un spațiu de aer izolator între corp și partea superioară a produsului.

Alegerea unei geci pentru bărbați

Înainte de a alege o geacă pentru bărbați, trebuie să decideți în ce condiții va fi purtată. Blănurile din piele de oaie sunt scumpe și necesită o manipulare atentă, deoarece se murdăresc rapid. Nu sunt potrivite pentru vreme ploioasă, se pot uda. Jachetele de blană sunt mai călduroase decât cele din piele de oaie, dar mai scumpe. Cea mai călduroasă blană este cea de oaie. Toate celelalte blănuri sunt scumpe, dar nu la fel de călduroase. Produsele din blană trebuie cumpărate numai din magazine bune. Producătorii lipsiți de scrupule pot înlocui blănurile scumpe cu altele ieftine. Partea superioară a jachetei de blană trebuie să fie rezistentă și hidrofugă. Verificați dacă blana este cusută pe toată lungimea. Uneori este cusută doar la talie sau la coapsă și se face frig sub jachetă. O alternativă bună la produsele din blană este o jachetă impermeabilă din Alaska cu un strat dublu de winterizer sintetic și o glugă împodobită cu blană. Nu uitați să acordați atenție și pantalonilor, mai ales dacă este foarte frig afară. O pereche de pantaloni Nike bine căptușiți pot fi o alegere bună.

Jacheta din piele

Există reguli speciale pentru alegerea unei jachete din piele. O geacă de piele bună nu poate fi ieftină. Pielea trebuie să fie moale și elastică. Trebuie să alegeți piele de oaie sau de vițel cu un tratament hidrofug. Într-o geacă de piele trebuie să se pună căptușeală sintetică: pentru toamnă – un strat, pentru iarnă – două, sau se face o căptușeală din blană naturală cu guler. Uneori, mânecile de căptușeală pot fi făcute din blană artificială. O astfel de jachetă ar trebui să coste mai puțin. (W.M.)


Intră acum și în grupul de