Ușile de garaj secționale au multe avantaje – află ce te-ar putea convinge să faci această alegere


Intră acum și în grupul de

Dacă ai ajuns la etapa de completare a garajului cu o ușă, ei bine, ai dori poate să fie vorba de ceva rezistent și estetic. De care să fii mulțumit multă vreme. Care să nu se demodeze. Află din rândurile ce urmează de ce ușile de garaj secționale au multe avantaje, dar și de unde poți comanda astfel de uși.

Usile de garaj sectionale au multe avantaje, motiv pentru care au și devenit atât de populare. Au o deschidere practică și, aliniată cu tendințele moderne, aceasta poate fi automată. De la Alexiana Group pot fi comandate astfel de uși. Nu sunt standard, ci după măsurătorul făcute cu precizie, va fi comandată exact ușa de garaj potrivită spațiului.

De ce să alegi o ușa de garaj secțională

  • Deschiderea practică

Ușa secțională nu are nevoie de spațiu amplu, ca în cazurile clasice. După deschidere este paralelă cu solul, poziționată sub tavan. Asta înseamnă că vei face economie de spațiu, atât în interior, exterior, adică în fața garajului. În acest fel, ușa de garaj secțională devine o opțiune bună și pentru cei care au un garaj mic.

  • Opțiuni personalizate

Față de cazurile în care alegi o variantă standard și umpli golul rămas cu spumă sau cine știe ce alte soluții, ușile de garaj secționale de la Alexiana Group înseamnă proiecte personalizate.  Echipa acestei firme se deplasează la fața locului, măsoară, iar soluțiile tehnice și măsurătorile sunt servicii gratuite. Ușa de garaj secțională va avea dimensiunile specifice fiecărui caz.

De asemenea, pot fi alese culorile și finisajele dorite – poate imitația de lemn vopsit, poate un verde plăcut sau o nuanță de gri. În plus, nu doar dimensional și cromatic pot fi făcute alegeri specifice. Gama de vârf de la acest furnizor se referă la ușile de garaj cu un print deosebit. Dura Print este tehnologia de care se folosește Alexiana Group, pentru rezultate excelente. Aproape orice imagine dorită poate fi imprimată pe ușa de garaj. Deși sunt o alegere mai rară, se pare că nu duc lipsă de doritori.

  • Rezistente și practice

Aparte de faptul că pot avea un aspect coordonat cu arhitectura și designul casei, ceva potrivit cu acestea, pot de asemenea include inserții transparente. Un soi de geam pentru a permite luminii naturale să pătrundă în interior. De altfel sunt uși rezistente care creează o închidere sigură și etanșă. Sunt realizate din panouri de oțel galvanizat, umplut cu spumă poliuretanică. Asta înseamnă că vor izola fonic și termic foarte bine.

În numele calității lor, furnizorul sucevean Alexiana Group vine cu o ofertă greu de rezistat. În condițiile în care vei face din doi în doi ani verificările necesare – prime reviziei este gratuită – poți ajunge până la 11 ani de garanție.

De asemene, beneficiile de client sunt încurajatoare. Colaborând cu Alexiana Group ai parte de o reparație gratuită în primul an, chiar dacă defecțiunea este din vina clientului. În primii doi ani sunt două intervenții gratuite pe care le poți solicita. Cât despre retur, acesta are termen extins, până la 45 de zile. Despre toate acestea poți afla din pagina oficială, alexiana.ro.

Contact:

www.alexiana.ro

0230 560 560

0755 111 222

[email protected]


Intră acum și în grupul de