Vă plac picturile pe numere după tablouri celebre? Iată oferta Pictorul Fericit, brand sucevean


Intră acum și în grupul de

Conceptul de pictură pe numere este deja unul arhicunoscut. Presupune să pictați un tablou urmând un soi de ghid numerotat. Practic pânza de pictură este imprimată cu un model, o schiță numerotată, iar fiecărui număr îi corespunde o culoare. Vă jucați de-a pictorul amator atent la corespondența necesară și veți putea realiza un tablou perfect.

Poate că picturi pe numere ați mai descoperit în ofertele unor magazine online, însă picturi pe numere după tablouri celebre la Pictorul Fericit vă așteaptă. O categorie care vă încântă și vă măgulește, mai ales prin prisma faptului că puteți picta o reproducere după tablouri celebre în lume. Desigur, nu vă puteți permite luxul de a decora cu tablouri semnate da Vinci sau Camil Ressu. Puteți însă să vă bucurați de o experiență interesantă și creativă, pictând pe numere reproduceri după astfel de tablouri.

Reproduceri după mari pictori, români și nu numai

Toată lumea știe despre celebrul tablou Cina cea de Taină a lui Leonardo Da Vinci sau despre Fata pădurarului a lui Tonitza, Sărutul lui Klimt sau despre The Scream, realizat de Edvard Munch. Astfel de tablouri sunt cunoscute în lume. Le puteți picta pe numere. Sunt în selecția de la Pictorul Fericit. Amintim de asemenea despre reproduceri și după alți pictori români, Nicolae Grigorescu printre alții. Aici toate categoriile de picturi pe numere sunt înșiruite și disponibile pentru comandă.

Dacă vă întrebați ce conține kitul de pictat pe care îl puteți comanda din cadrul acestui eshop, aflați că este practic și complex. În acest sens, veți avea la pachet pânză de pictat, din bumbac 100%. Aceasta este grunduită și pregătită pentru a fi imediat pictată. Include de asemenea și șasiu din lemn, made in România. Dimensiunea este standard la picturile pentru adulți și anume 40×50 cm.

În același kit aveți de asemenea setul de 3 pensule, de mărimi diferite, toate culorile acrilice necesare pentru a finaliza tabloul – vă sunt suficiente și pentru eventuale retușuri. Pot fi folosite direct din recipientele în care vin ambalate. O schiță imprimată și pe hârtie și un mock-up vă sunt de asemenea reper despre cum ar trebui să arate pictura la final.

O pictură pe numere pentru orice preferință

Dacă nu vă pasionează neapărat ideea de a picta un tablou reproducere, atunci poate vă plac mai mult picturile pe numere cu animale, flori, îngeri, cele religioase sau cu orașe. Există o diversitate impresionantă de produse. Prețul kitului este standard, iar dacă urmăriți constant pagina oficială pictorulfericit.ro sau pagina din social media veți descoperi că sunt și oferte de care puteți profita.

Pictorul Fericit este un brand solid, dezvoltat în ultimii ani. Acest e-shop are depozit în Suceava și livrează pentru doritori în toată țara. Descoperiți așadar oferta online și nu întârziați să comandați. Veți găsi aici și picturi pe numere pentru copii, materiale de pictură și nu numai – pânze și soluții pentru picturi sunt tot aici disponibile.

Contact:

Str. Mărășești, 22A, Suceava

[email protected]

0754 459 540


Intră acum și în grupul de