Trupa Era Nouă din Gura Humorului a lansat un nou single: „Singuri pe Plajă” îmbină un instrumental melancolic, dar energic, cu versuri emoționante de dragoste


Intră acum și în grupul de

Un aport de energie proaspătă este adus în peisajul muzical sucevean de trupa Era Nouă. Fondată în 2020 în Gura Humorului, trupa a devenit cunoscută pentru sunetul autentic de rock și compozițiile variate. Cu o componență stabilă și pasiune pentru muzică, membrii trupei își fac simțită prezența în industria muzicală.

Fondată în 2020 de Rareș Catargiu, Iustin Negrea și Cosmin Carpiuc, trupa și-a extins rapid membrii, cu Cosmin Fazekaș la bas și Andrei Rotaru la voce, formând o componență solidă.

De la debutul lor pe scena muzicală din Suceava pe 23 iulie 2022, unde au deschis pentru Old Brew Mob, trupa a avut un parcurs susținut de un public dedicat nu doar în Suceava, dar și în alte părți ale țării. Culmea succesului lor până în momentul actual a fost participarea la festivalul „Rock la Mureș”, unde au avut o performanță remarcabilă la Periam Port, Timiș, la peste 550 km de casă.

Discografia lor este în continuă creștere, având nouă piese originale, dintre care „Dorința – DEMO”, „Capătul Drumului”, „In the West” și cel mai recent single, „Singuri pe Plajă”, lansat pe 5 septembrie 2023.

„Singuri pe Plajă”, este o piesă ce îmbină un instrumental melancolic, dar energic, cu versuri emoționante de dragoste. Piesa poate fi ascultată pe toate platformele de streaming.

Membrii trupei promit că viitorul aduce și mai multă diversitate în compoziții și că se pregătesc pentru lansarea primului lor album.


Intră acum și în grupul de