Cum depui la cazinouri online fără card bancar


Intră acum și în grupul de

Sursa foto: Shutterstock

În lumea cazinourilor online, depunerea banilor în contul tău de joc este un pas esențial pentru a putea începe aventura ta cu jocurile de noroc. Deși mulți jucători preferă să utilizeze cardurile bancare pentru această operațiune, există și alternative pentru cei care nu dețin un card de credit sau nu doresc să își înregistreze informațiile personale în această formă.

Dacă și tu faci parte din categoria celor din urmă, vom explora în articolul următor variante alternative pentru depunerile la cazinouri online. Iată, așadar, cum depui la cazinouri online fără card bancar!

Cum îți creezi un cont de cazinou fără card bancar

Pentru a începe să joci la un cazinou online fără a utiliza un card bancar trebuie să urmezi câțiva pași simpli. În primul rând, este important să alegi un cazinou online de încredere, care oferă metode alternative de plată. Ulterior, îți vei crea un cont pe platforma respectivă.

Procesul de înregistrare poate varia ușor în funcție de cazinou, însă, în principiu, ți se va solicita să completezi un formular cu informații personale de bază și să alegi o metodă de plată alternativă. Aceasta poate fi selectată din opțiunile disponibile pe site-ul cazinoului și include soluții despre care îți vom vorbi în rândurile următoare.

Ce metode alternative există în caz că nu ai un card de credit când joci jocuri de noroc

Dacă nu deții un card de credit sau dorești să eviți utilizarea acestuia la cazinourile online, există mai multe opțiuni alternative de plată pentru care poți opta. Iată câteva dintre cele mai populare metode de plată, fără a implica cardul de credit atunci când joci jocuri de noroc!

PayPal

PayPal este un serviciu de plată online recunoscut și utilizat pe scară largă în întreaga lume. Așadar, poți crea un cont de cazinou online folosind Paypal și poți efectua depuneri în mod sigur și rapid. Iată care sunt principalele avantaje și dezavantaje ale acestei metode alternative de plată într-un cazinou online!

Avantajele PayPalDezavantajele PayPal
Securitatea tranzacțiilorLimitări în funcție de țară/regiune
ConfidențialitateTaxe de conversie valutară
Protecția informațiilorUnele cazinouri nu acceptă PayPal
Rapiditate în efectuarea tranzacțiilorPosibilitatea limitată de a retrage bani

PaySafeCard

PaySafeCard este o altă metodă populară pentru cei care doresc să depună la cazinouri online fără a utiliza cardul bancar. PaySafeCard este un card preplătit, pe care îl poți achiziționa din orice punct PayPoint sau PayZone. Cardurile PaySafeCard au valori fixe și odată ce introduci suma dorită primești o chitanță care conține un cod PIN din cifre. Acest cod poate fi introdus în contul de cazinou pentru a efectua o depunere. Iată care sunt avantajele și dezavantajele utilizării PaySafeCard într-un cazinou online!

Avantajele PaySafeCardDezavantajele PaySafeCard
ConfidențialitateNecesitatea achiziționării în prealabil a cardului
Securitatea tranzacțiilorDeplasarea la stațiile SelfPay
Nu necesită informații personaleImposibilitatea de a retrage bani pe PaySafeCard
Acceptat în multe cazinouriPosibilitatea pierderii chitanței cu codul PIN

Okto Cash

Okto Cash reprezintă cea mai nouă metodă de depunere fără card de credit lansată de cazinourile online. Aici vorbim tot despre o metodă de plată prin intermediul stațiilor SelfPay, la fel ca și în cazul PaySafeCard pe care ți l-am prezentat anterior.

Pentru a depune folosind această metodă, trebuie să te conectezi în contul tău de cazinou online și să selectezi metoda Okto Cash. Vei primi un cod QR, cu care vei merge la un aparat SelfPay, selectezi Okto Cash din meniu, scanezi codul QR și introduci banii în aparat. Iată care sunt avantajele și dezavantajele acestei metode alternative de plată!

Avantajele Okto CashDezavantajele Okto Cash
Siguranță și confidențialitateLimitări în funcție de țară/regiune
Posibilitatea de a controla cheltuielileImposibilitatea de a retrage bani pe Okto Cash
Nu e nevoie de un cont intermediar pe care să stochezi baniiDeplasarea la stațiile SelfPay
Acceptat în multe cazinouriLipsa internetului pe telefonul mobil

Mai poți beneficia de bonusuri dacă nu folosești un card de credit?

Te-ai decis să folosești metode alternative de depunere într-un cazinou online? Atunci trebuie să știi că acest lucru nu va afecta oferta de bonusuri valabilă. Indiferent dacă alegi să îți înregistrezi cardul de credit sau nu, vei putea beneficia oricând de bonusurile preferate și runde fara bani.

Ce trebuie să reții despre metodele alternative de plată în cazinou?

Înainte de a folosi o metodă alternativă de plată în cazinourile online, asigură-te că verifici autenticitatea și reputația cazinoului pe care îl alegi. Consultă site-uri specializate pentru a obține informații actualizate. Apoi alege metoda de plată care ți se potrivește și bucură-te de experiența de joc în lumea cazinourilor online. Ai încercat vreodată să depui la un cazinou online fără a utiliza card bancar? Care dintre metodele alternative de plată ți se pare cea mai potrivită?


Intră acum și în grupul de