Top 5 joburi din România la care poți aplica fără să ai experiență


Intră acum și în grupul de

Deși experiența profesională este adesea o cerință pentru multe locuri de muncă, există și domenii în care aceasta nu este necesară. Dacă în momentul de față și tu îți cauți un astfel de job, atunci ai ajuns unde trebuie! În acest articol vei găsi 5 idei de locuri de muncă pentru care nu ai nevoie de experiență.

Iată care sunt locurile de muncă pentru care poți opta dacă nu ai experiență

  1. Model videochat

În primul rând, ca model de videochat în România nu ai nevoie de experiență. Este un job care se rezumă la câteva abilități simple, care se pot dezvolta în scurt timp! Ce trebuie tu să faci, este să îți găsești o agenție potrivită care să se ocupe de pregătirea ta! De exemplu, dacă alegi să îi contactezi pe cei de la supermodelsagency.ro, ei te vor ajuta cu tot ce ai nevoie. Specialiștii lor te vor ajuta să te dezvolți din toate punctele de vedere. De la îmbunătățirea abilităților de comunicare, până la învățarea unor noi skill-uri! După prima lună vei putea comunica în mod eficient cu clienții și vei avea un salariu stabil.

  1. Consultant vânzări

Un consultant în vânzări se ocupă cu oferirea de sfaturi și de asistență clienților, asupra produselor sau serviciilor oferite. Acesta poate fi un job fizic, precum într-un magazin sau chiar într-o bancă, sau în regim remote, de acasă, pentru diverse firme! Deși nu trebuie să ai experiență, ar fi binevenit să ai abilități de comunicare cât mai dezvoltate.

  1. Broker de asigurări

Brokerii de asigurări sunt cei care se ocupă cu crearea de polițe de asigurare pentru diverși clienți, în funcție de nevoile acestora. Este un job care necesită abilitatea de a înțelege clientul și cerințele acestuia, și totodată abilitatea de a îi oferi cea mai bună variantă de asigurare. De cele mai multe ori pentru un astfel de loc de muncă se oferă sesiuni de training, deci totul va putea fi învățat și ulterior practicat!

  1. Operator pariuri sportive

Ca operator de pariuri sportive atribuția ta este de a ajuta clienții să plaseze pariuri pentru diverse evenimente. Deși nu trebuie să știi prea multe, este important să fii o persoană deschisă și sociabil. De ce? Fiindcă într-un astfel de job relația cu clienții este vitală!

  1. Ospătar sau barman

Fie că vrei să fii ospătar, fie că vrei să fii barman, un astfel de job poate fi extrem de interesant. Zi de zi întâlnești oameni noi cu care trebuie să conversezi și cărora trebuie să le furnizezi cele mai bune servicii. Ca ospătar trebuie să te asiguri că iei comenzile și duci la mesele clienților ceea ce au comandat. Deși poate părea greu, este o meserie care se învață rapid și este adesea aleasă de cei care nu au experiență! Când vine vorba de a fi barman, nici aici nu trebuie să dispui de vreo experiență. Dacă ești dispus să înveți toate tehnicile necesare și ești capabil să înțelegi clienții, atunci este perfect!

În concluzie, aceste 5 opțiuni de job-uri sunt foarte  bune pentru cineva la început de drum, care nu are vreo experiență în câmpul muncii! Vezi ce ți se potrivește de mai sus și alege un job la care să aplici chiar astăzi.

Sursă foto: Unsplash.com


Intră acum și în grupul de