Ce ne-au pregătit designerii celebri din lumea modei pentru sezonul care urmează?


Intră acum și în grupul de

Tendințele în modă se schimbă de la un an la altul și de la un sezon la altul. Totuși, în ultimul timp, designerii celebri din lumea modei au pus un accent foarte mare pe a ne exprima stilul personal, pe prioritizarea confortului, pe sustenabilitate, dar și pe îmbrățișarea acelui stil care ne pune un zâmbet pe chip, fie că este vorba de stilul boho, de piesele vestimentare din denim sau de imprimeurile florale.

Află din rândurile următoare ce surprize grozove ne-au pregătit designerii celebri pentru sezonul care urmează:

Accesorii care scot din anonimat orice ținută

Accesoriile sunt o modalitate grozavă de a spori stilul oricărei ținută, iar accesoriile de excepție sunt populare și în acest an. Ia în considerare puterea seducătoare a cerceilor supradimensionați, a colierelor groase, a curelelor cu design și a genților îndrăznețe care atrag privirile celor din jur și adaugă personalitate look-ului tău. Iar când vorbim de accesorii elegante, atemporale și pline de femininate, trebuie să menționăm brandul Swarovski. Găsești o colecție impresionantă de accesorii Swarovski pe answear.ro, care te vor ajuta să îți creezi propriul stil feminim sau îți vor completa cu rafinament orice ținută. Un brand cu o istorie puternică, Swarovski continuă să aducă strălucire, eleganță și frumusețe în viața femeilor îndrăgostite de rafinament. 

Culori și imprimeuri îndrăznețe

Culorile vibrante și imprimeurile îndrăznețe sunt elemente atemporale ale modei care nu se vor demoda niciodată. Mereu se vor reinventa într-o formă sau alta. Sezonul acesta, branduri populare și îndrăgite, precum Nissa au adăugat emoție, frumusețe și eleganță noilor colecții cu piese vestimentare în culori îndrăznețe și atrăgătoare, în imprimeuri florale, dar și în alte modele mai jucăușe. La polul opus, se află piesele vestimentare unisex. Aceasta este o altă mare surpriză din partea designerilor celebri. 

Industria modei s-a îndreptat către modele mai incluzive și mai fluide de gen în ultimii ani, iar această tendință este de așteptat să continue și în sezonul următor. Te poți aștepta să vezi mai multe opțiuni de îmbrăcăminte și stiluri unisex care estompează granițele tradiționale de gen. La rândul său, moda confortabilă și funcțională este mai populară ca oricând. Cererea de îmbrăcăminte confortabilă și funcțională a fost în creștere, în special odată cu popularitatea îmbrăcămintei sportive. În sezonul următor, accentul va fi pus în continuare pe opțiunile de îmbrăcăminte practice, dar elegante, care acordă prioritate confortului fără a compromite stilul.

Accente retro din nou la modă

Nu este niciun secret că moda se inspiră adesea din trecut, așa că designerii celebri au readus în atenția noastră stilurile retro din diferite decenii. Fie că este vorba de stilul boho din anii ’70, de îmbrăcămintea puternică din anii ’80 sau de minimalismul din anii ’90, te poți aștepta la o reinventare modernă a modei vintage. Pe https://answear.ro/m/aldo poți explora o colecție grozavă de accesorii și încălțăminte semnată Aldo. Cel mai simplu mod de a obține o ținută retro este să porți o rochie, o pereche de pantofi Aldo în stil Mary Jane și o pereche de șosete. 

În cele din urmă, având în vedere accentul tot mai mare pe conservarea mediului, moda durabilă și ecologică este probabil să rămână o tendință proeminentă și în sezonul următor. Designerii au continuat să folosească materiale reciclate, țesături organice și practici inovatoare durabile în colecțiile lor.


Intră acum și în grupul de