Irina Vasilciuc, administratorul public al județului Suceava: Alături de Gheorghe Flutur avem siguranță, stabilitate și succes în toate proiectele pe care le-a propus


Intră acum și în grupul de

Administratorul public al județului Suceava, Irina Vasilciuc, a declarat, joi, la depunerea candidaturilor PNL pentru Consiliul Județean Suceava că echipa în care a fost atâția ani implicată în activitatea de administrație este pentru ea o mândrie.

Vasilciuc este propunerea lui Gheorghe Flutur pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava.

„Dacă astăzi pornesc pe acest drum politic doresc să exprim convingerea mea că această echipă va continua ceea ce a făcut de-a lungul timpului, va face noi proiecte, așa cum a știut mai bine, cu întreaga determinare, cu întreaga responsabilitate de care putem să dăm dovadă”,a  spus Irina Vasilciuc.

Ea a transmis sucevenilor că această echipă îi va convinge că va fi și mai bună decât până acum, dar în mod special cu dorința de a face bine comunităților, de a face bine locuitorilor acestui județ.

„Faptul că președintele Gheorghe Flutur este liderul acestei echipe, pe mine, în plus, ca și om, m-a convins că trebuie să-i fim alături. Știm din apropierea domniei sale, pentru că, profesional, lucrăm zi de zi cu dumnealui, faptul că avem siguranță, stabilitate și succes în toate proiectele pe care le-a propus. Poate că de multe ori a fost foarte greu, dar iată că viața a demonstrat că suntem pe drumul cel bun și că împreună cu domnia sa și cu dumneavoastră, dragi colegi, vom face ca toate proiectele să devină realitate”, a declarat Irina Vasilciuc.


Intră acum și în grupul de