Fiara nemtilor, Andreas „Big Daddy” Kraniotakes, se antreneaza la Sala „Ursului Carpatin” din Suceava


Intră acum și în grupul de

Andreas “Big Daddy” Kraniotakes (30 de ani), unul dintre cei mai buni luptători de MMA din Europa la categoria grea, se antrenează de aproximativ o săptămână la Suceava, în sala luptătorului român Ghiţă Ignat (27 de ani), cunoscut după porecla „Ursul Carpatin”.

Potrivit publicaţiei Cancan.ro, Kraniotakes a venit la Suceava direct de la un turneu din Kiev, acolo unde a câştigat lupta cu un ucrainean în main-eventul galei Cage Warriors. La cei 1,91 metri ai săi şi cu 116 kilograme, “Big Daddy” şi-a găsit un partener de antrenament pe măsură în persoana “Ursului Carpatin”, fost multiplu campion al greilor la lupte greco-romane, românul care se luptă în reguli MMA şi are şase victorii din tot atâtea meciuri jucate, patru dintre lupte fiind în circuitele din San Diego-California. “Este greu să găseşti un wrestler mai bun decât George (Gheorghe Ignat), de-aia sunt aici. El mă ajută pe mine la lupte, eu îl ajut pe el, pentru că este greu să găseşti luptători pe măsură şi de-aia am făcut drumul acesta lung până în România”, a declarat neamţul pentru Cancan.ro.

Conform sursei citate, atât Kraniotakes, cât şi Ignat au meciuri importante în această lună. Neamţul, cu 16 meciuri în MMA, din care a pierdut doar patru, se va bate la Dubai pentru titlul mondial la categoria grea în cadrul galei England’s Cage Warriors Fighting Championship. “Ursul Carpatin” se va lupta pe 23 martie, la Iaşi, în main-eventul unei gale de MMA, împotriva unui luptător austriac, Atilla Ucar, care, anul trecut, l-a bătut în 43 de secunde pe cel poreclit Bestia – Bob Sapp. Până atunci, cei doi coloşi se antrenează zi de zi în sala “Ursului” – Bucovina Fight Team, din incinta complexului sportiv “Unirea” din Suceava.


Intră acum și în grupul de