A aparut raportul final al autopsiei lui Whitney Houston. Teoria medicilor, data peste cap


Intră acum și în grupul de

Medicii legiști americani au eliberat raportul medico-legal final al autopsiei morții cântăreței Whitney Houston. Potrivit acestora, solista ar fi murit în urma unei supradoze.

După ce într-un raport toxicologic legiștii au spus că Whitney a intrat drogată în cadă, a adormit și a murit înecată accidental, raportul final al autopsiei arată de fapt că aceasta și-ar fi pierdut viața din cauza unei surpadoze de droguri, amestecată cu alcool.

”O lingură cu o substanță cristalină și albă, o bucată de hârtie răsucită, o oglindă pe care au găsit un praf alb”, care mai târziu a fost identificat ca fiind cocaină au fost găsite în camera vedetei, potrivit raportului care are 42 de pagini și care oferă, printre altele, și o descriere amănunțită a camerei de hotel în care a fost găsită Whitney.

Documentul mai indică posibilitatea ca Whtiney să fi luat îainte de a intra în cadă o ”supradoză de droguri, amestecate cu medicamente și alcool”. Medicii au găsit-o în cadă, cu fața în jos, iar din nas îi curgea sânge. De asemenea se mai arată că Whitney avea septul perforat din cauza administrării cocainei.

Pe 11 februarie, trupul neînsufleţit al cântăreţii în vârstă de 48 ani a fost descoperit în cada de baie a camerei sale din hotelul de lux Beverly Hilton, au susţinut medicii legişti într-un raport complet privind moartea ei, după eliberarea la sfârşitul lunii martie a unui raport preliminar.

Sursa: Libertatea.ro


Intră acum și în grupul de