Carmen Agoutin are o amintire cu Florin Piersic. Vezi despre ce este vorba


Intră acum și în grupul de

Consilierul judeţean Carmen Agoutin a reuşit să stârneasca invidia multor femei, după ce a postat, duminică, pe contul personal de Facebook o fotografie în care apare într-o ipostaza afectuoasă alături de celebrul actor Florin Piersic.

Contactată telefonic, Agoutin a explicat că postarea reprezintă „o amintire dragă” pe care actorul i-a oferit-o în vara anului trecut. “Îl admir pe Florin Piersic ca om şi pentru activitatea impresionantă pe care a desfăşurat-o ca actor. Am avut ocazia să îl cunosc o singură dată, în vara anului trecut, în timpul campaniei electorale, atunci când a fost realizată şi această fotografie. Am postat-o cu prilejul zilei sala de naştere”, a declarat Carmen Agoutin, pentru NewsBucovina.ro.

Carmen Agoutin si Florin Piersic

Actorul Florin Piersic a împlinit duminică, 27 ianurie, considerabila vârstă de 77 de ani. El a decis să îşi serbeze ziua de naştere într-un mod inedit, pe scena Palatului Copiilor din Bucureşti, acolo unde a susţinut două reprezentaţii ale piesei ”Străini în noapte”, în regia lui Radu Beligan. Potrivit site-ului antena3.ro, la începutul spectacolului, actorul a susţinut un discurs în faţa publicului.

“Astăzi este o zi importantă, dar nu atât de importantă cum credeţi dumneavoastră. Nu vreau să fiu sărbătorit, chiar nu vreau, pentru că 77 de ani este o vârstă…”, a spus actorul în aplauzele publicului. “Bucuria mea este cu adevarat că fiu pe scenă, că am venit la Bucureşti.(…) Pentru mine, pentru ceilalţi colegi ai mei şi pentru draga mea parteneră Medeea Marinescu, voi sunteţi inima şi oglinda noastră”, a continuat el. “Să dea Dumnezeu să aveţi atâtea bucurii câte am avut şi eu în toată viaţa. Vă mulţumesc, vă îmbrăţişez şi vă doresc tot ce îmi doresc mie”, şi-a încheiat acesta discursul.

Florin Piersic, născut pe 27 ianuarie 1936, la Cluj, este unul dintre cei mai importanţi actori români de teatru şi film. Unul dintre cele mai cunoscute personaje pe care le-a interpretat în film este Mărgelatu. El a jucat în filme precum “Ciulinii Bărăganului” (1957), “Neamul Şoimăreştilor” (1964), “Haiducii lui Şaptecai” (1970), “Zestrea Domniţei Ralu” (1971), “Colierul de turcoaze” (1985), “Fix alert” (2004) şi “Eminescu versus Eminem” (2005).

Printre spectacolele de teatru celebre în care a jucat Florin Piersic se numără “Zbor deasupra unui cuib de cuci”, “Oameni şi şoareci” şi “Străini în noapte”.


Intră acum și în grupul de