Sofia Vicoveanca: „Eu nu m-am vazut niciodata frumoasa si d-aia nu am vrut sa fiu mireasa!”


Intră acum și în grupul de

Se spune ca orice femeie isi doreste sa fie mireasa. Surpriza, dar Sofia Vicoveanca este chiar exceptia care confirma regula, solista fiind cu adevarat inversunata impotriva acestui obicei ce impune rochie alba si voal, motiv pentru care a ales să mergă la altar in deux-piece, scrie cancan.ro.

Sofia Vicoveanca

Cu o viata demna de poveste, Sofia Vicoveanca, doamna cantecului popular romanesc, priveste cu seninatate in urma si nu se fereste, de multe ori, de autoironie, atunci cand povesteste intamplarile care i-au marcat existenta. Extrem de deschisa, volubila si sincera, artista, invitata la emisiunea „Doamne de poveste”, si-a pus sufletul pe tava, povestind amanunte picante ale vietii sale. Si iata cum Vicoveanca a dezvaluit ca nu a imbracat niciodata rochia de mireasa, aspect pe care l-a detaliat in exclusivitate pentru cancan.ro:

“Sotul meu mi-a respectat in totalitate decizia si m-am bucurat foarte tare. Eu nu am vrut sa port rochie de mireasa pentru ca eu nu m-am vazut frumoasa. Si toate miresele trebuie sa fie frumoase. Intotdeauna, dupa nunta, lumea se intreaba: << Si cum a fost mireasa? A fost frumoasa? >> si eu nu voiam sa se intrebe acelasi lucru si despre mine sau sa zica lumea ca nu am fost o mireasa frumoasa. Nu am avut voal si rochie, am purtat un costumas bej, cu fusta si sacou. Dar nu imi pare rau. Eu ma simt foarte bine in pielea mea si consider ca frumusetea se trage si din alte lucruri. Din felul in care te exprimi, cum vorbesti, cum privesti un om cand te uiti la el, cum mergi”, a povestit artista.

Potrivit aceleiasi surse, in tot ceea ce a facut, artista s-a bucurat pe deplin de sprijinul sotului sau, un cunoscut jurnalist care a decedat in urma cu 12 ani. Gratie lui a capatat pasiunea pentru carti, motiv pentru care se mandreste cu o biblioteca imensa, cititul fiind una dintre activitatile sale preferate: “Sotul meu m-a sprijinit in tot ce am facut si a fost mereu alaturi de mine si mi-a respectat toate dorintele. Din pacate, el s-a stins din viata acum 12 ani, subit, in a patra zi dupa Paste. Dar asta este. Am luat lucrurile ca atare. Eu sunt credincioasa si nu e bine sa-l intrebi pe Dumnezeu << de ce? >> , sa ceri explicatii. Asta este. Simtea ca se sufoca, am chemat Salvarea, dar medicii au venit nepregatiti si, in drum spre spital, a murit. Nu m-am gandit sa imi refac viata. Ma simt bine asa, eu sunt tot timpul pe drumuri si ador sa calatoresc”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru publicaţia citată.

Citeste mai multe pe cancan.ro.


Intră acum și în grupul de