Suceava, pe locul 4 in topul judetelor unde salariul mediu net a crescut cel mai putin


Intră acum și în grupul de

Suceava se numără printre judeţele din România unde salariul mediu net a crescut cel mai puţin în ultimii trei ani. Astfel, potrivit datelor publicate de către Institutul Naţional de Statistică (INS), în perioada septembrie 2009 – septembrie 2012, salariul mediu net al sucevenilor a crescut cu 38 de lei.

Judeţul Suceava ocupă locul patru în cadrul topului judeţelor unde salariul mediu net a crescut cel mai puţin, întocmit de Gândul.info, pe baza datelor publicate de INS. Potrivit acestui top, pe primul loc se găseşte judeţul Călăraşi, unde salariul mediu net a crescut cu doar 18 lei, acesta fiind urmat în clasament de Bistriţa-Năsăud, unde salariul mediu net a crescut cu 36 de lei, şi de Vaslui, unde salariul mediu net a crescut  cu 37 de lei.

bani

Procentual, câştigul mediu net al românilor a crescut cel mai puţin în ultimii trei ani în judeţele Călăraşi, Bistriţa-Năsăud şi Hunedoara, mai exact cu 2%, respectiv cu 3%. Creşteri de sub 5% s-au înregistrat şi în cazul judeţelor Vaslui, Suceava şi Galaţi, conform datelor INS.


Intră acum și în grupul de