Frumoasa suceveanca Anca Rusu s-a casatorit in secret intr-o locatie de vis


Intră acum și în grupul de

Anca Rusu 4Suceveancă la origine, Anca Rusu, prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1, a avut parte în aceste zile de cea mai frumoasă surpriză a vieţii ei.

Potrivit site-ului ele.ro, cu doar câteva zile înainte de a împlini vârsta de 27 de ani, frumoasa ştiristă a fost adusă la propria nunta, însă nici prin cap nu îi trecea că pentru asta a ajuns în Toscana (una dintre cele mai frumoase părţi ale Italiei), la un castel de vis. Anca Rusu 3

Logodnicul ei, Ştefan Lungu, cu care Anca are o relaţie de trei ani, a pus totul la cale în mare secret, aşa că în ziua nunţii lor, nu au lipsit prietenii dragi, părinţii şi rudele. Toţi au fost convocaţi în Italia, fără ca Anca să bănuiască ce o aşteaptă.

Ştefan s-a ocupat timp de un an să pregătească totul şi au fost puse la punct cele mai mici detalii, de la rochia de mireasă, Anca având la alegere mai multe modele, buchetul şi un decor de vis la Castello Di Velona, aşa cum e şi normal pentru o veritabilă prinţesă.

Anca Rusu 2Anca Rusu (Ancuţa, după numele din buletin) s-a născut la Suceava, pe 16 aprilie 1986, a urmat şcoala, liceul şi Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene la Suceava, iar licenţa şi-a dat-o la Bucureşti.

A decis de mică să facă ce-i place cel mai mult, presă. A început în faţa oglinzii, apoi a dat la un liceu cu clasă de jurnalism, iar la 17 ani avea mână liberă pentru a prezenta matinalul la Antena 1 Suceava.

 

 


Intră acum și în grupul de