Suceveanul Nicusor Coroama, printre cei sase finalisti de la MasterChef


Intră acum și în grupul de

Nicusor Coroama

Cel de-al doilea sezon “MasterChef” a ajuns la final. Marţi, de la 20.30, ProTV difuzează ultima ediţie din acest sezon, în care emoţiile concurenţilor se vor amesteca în aburii celor mai sofisticate preparate culinare, se arată pe pagina oficială MasterChef Romania.

Nicuşor Coroamă, suceveanul în vârstă de 19 ani care a făcut deliciul show-ului MasterChef, se află printre ultimii şase concurenţi rămaşi în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro şi titlul de „MasterChef”.

Cei şase concurenţi vor deschide seara de marţi cu o proba în deplasare, la un restaurant din Capitală.

Nicusor, Ana, Alex, Mihai, Maria Pop si Aida au primit săptămâna trecută sarcina de a-şi alege fiecare câte două ajutoare în bucătărie, dintre concurenţii acestui sezon eliminaţi până acum, pentru a putea astfel duce la bun sfârşit proba din restaurant.

Fiecare va simţi pe pielea lui cum este să ţii pe mână meniul într-un restaurant care funcţionează toată ziua la capacitate maximă, cum e să pregăteşti farfurii pe bandă rulantă care să ajungă la timp pe mesele clienţilor, dar şi cum e să găteşti pentru vedetele care şi-au anunţat prezenţa în restaurant, de la Cabral şi Andreea Ibaka, la Mircea Solcanu, Amalia Enache sau veveriţele de la “Happy Hour”.

Reamintim că Nicuşor Coroamă locuieşte în comuna suceveană Vicovu de Jos, împreună cu părinţii, fratele şi sora mai mici şi străbunica lor. Tânărul a spus că şi-ar dori să îşi facă o stână turistică la ferma de oi a tatălui său, unde să gătească mâncăruri tradiţionale româneşti.

Pe la 18 ani, Nicuşor a plecat singur în Spania, la muncă, dar şi-a dat seama că în România este mai bine şi s-a întors în ţară. El a declarat: „Atunci când gătesc mă simt altfel, mă simt în largul meu, iar dacă aş putea, aş sta numai în bucătărie, deoarece gătitul înseamnă pentru mine foarte mult. Pentru mine, << MasterChef >> reprezintă un lucru foarte important, fiindcă îmi place să gătesc şi aş vrea să împărtăşesc pasiunea şi cu alţi concurenţi”.


Intră acum și în grupul de