Anca Rusu s-a intors din vacanta cu portbagajul plin de ULEI si MIRODENII


Intră acum și în grupul de

Anca Lungu

Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, suceveanca Anca Lungu s-a întors dintr-o minunată vacanţă în Grecia pe care a petrecut-o alături de soţul ei şi nişte prieteni apropiaţi pe două insule: Lefkada şi Kefalonia, scrie libertatea.ro

Potrivit sursei citate, cunoscută şi ca Prinţesa Polonic, Anca Lungu a povestit experienţa ei din vacanţa de vis pe care a avut-o în insulele greceşti, arătându-se fascinată de frumuseţea locurilor.

“Timp de aproape două săptămâni am explorat cele mai greu accesibile plaje, peşteri şi cascade, am testat cele mai îndepărtate taverne, ne-am bucurat de fiecare apus în mare şi ne-am scăldat în apele de un albastru incredibil ale Mării Ionice. Prinţesa Polonic nu a rezistat tentaţiei de a se întoarce acasă cu un portbagaj plin cu ulei de măsline şi mirodenii. În rest, singurele suveniruri pe care le-am adus acasă sunt câteva pietre albe, perfect şlefuite de valurile mării pe care intenţionez să le valoric într-un decor pentru baie”, a povestit Anca.

Pasionată de fotografie, la fel ca şi partenerul său de viaţă, vedeta Antenei 1 s-a întors din această vacanţă cu aproape 2.000 de cadre cu peisaje, mâncare tradiţională, peşteri, munţi, taverne şi cascade.


Intră acum și în grupul de