Senatoarea Vasilica Steliana Miron, din nou pe National Arena pentru a sustine STEAUA


Intră acum și în grupul de

Vasilica Steliana MironConsiderată a fi una dintre cele mai sexy senatoare din politica românească, suceveanca Vasilica Steliana Miron s-a aflat marți seară, din nou în tribunele National Arena, pentru a-și susține echipa de suflet Steaua București, la prima partidă în cupele europene.

Senatoarea PP-DD de Suceava a fost aseară una dintre prezențele feminine de remarcat de pe stadionul bucureștean, lucru vizibil și în fotografia postată de politiciană pe o cunoscută rețea de socializare.

„Sunt suporter Steaua încă din copilărie, iar jucătorul meu preferat este Vlad Chiricheș”, declara pentru NewsBucovina.ro, parlamentarul sucevean, care a mai spus că încă din studenţie obişnuia să ia parte la meciurile jucate pe stadionul Ghencea, dar şi la cele de pe Ştefan cel Mare, acolo unde intrarea era liberă.

La meciul de marți, Steliana Miron s-a bucurat alături de ceilalţi stelişti pentru victoria favoriţilor.

Steaua a debutat în UEFA Champions League cu o victorie facilă. Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a trecut cu 3 la 0 de macedonenii de la Vardar Skopje. Golurile campioanei României a fost înscrise de Tănase şi Pintilii, plus autogolul. Astfel, Steaua a reuşit victoria cu numărul 100 în competiţiile europene.


Intră acum și în grupul de