Senatoarea Vasilica Steliana Miron face senzatie pe o plaja din Creta


Intră acum și în grupul de

Steliana MironDeşi ne-am obişnuit ca politicienii să-şi aleagă destinaţii exotice pentru a-şi face concediile, senatoarea PP-DD Vasilica Steliana Miron a optat pentru o locaţie liniştită unde să petreacă mai multe zile împreună cu fiica sa. Chiar şi aşa, politiciana a întors multe capete şi a atras toate privirile bărbaţilor aflaţi la malul Mării Mediterane, scrie libertatea.ro

Potrivit sursei citate, nu degeaba i se spune “sexy-senatoarea” pentru că se pare că şi-a câştigat cu prisosinţă această titulatură. Iar acest lucru i-a fost confirmat şi în concediul petrecut pe plajele din Creta. Într-un costum de baie din două piese, rădăuţeanca Vasilica Miron a sucit minţile turiştilor cu corpul său demn de invidiat.

Senatoarea, la cei 36 de ani, a mărturisit că forma de zile mari în care se află se datorează regimului spartan de viaţă pe care îl are. Vasilica Miron nu mai mănâncă de ani buni carne de porc, paste sau alte alimente care o pot îngrăşa.

Mai mult, ea face zilnic câteva ore bune de sport şi mănâncă doar peşte, pui, legume şi fructe. Senatoarea a ales să-şi petreacă concediul doar cu fiica sa, la cererea micuţei care abia aşteaptă să se “strecoare” în programul încărcat al mamei sale.

Sursa foto: Facebook


Intră acum și în grupul de