Klaus Iohannis a promulgat modificările la Loteria bonurilor fiscale. Vezi câte premii vor aduce următoarele extrageri


Intră acum și în grupul de

La extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale se va acorda un număr de maximum de 100 de premii, după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, în varianta modificată în Parlament.

Proiectul de lege a fost adoptat de parlamentari în cursul lunii mai şi, pentru a se aplica, mai trebuie doar să apară în Monitorul Oficial.

bonuri fiscale (1)

Noile reguli de desfăşurare a concursului prevăd că cei care vor să participe la Loterie vor păstra bonurile fiscale, iar în urma extragerii se vor stabili bonurile câştigătoare – în funcţie de data şi valoarea înscrise pe acestea, potrivit adevarul.ro.

Ulterior, cei care deţin bonuri fiscale pe care sunt înscrise datele stabilite în urma extragerii se deplasează la orice unitate a Fiscului pentru revendicarea premiului.

Unitatea teritorială a administraţiei fiscale unde a fost depus în original bonul fiscal câştigător va elibera titularului bonului o copie pe care este scris că este conform cu originalul şi conţine un număr unic de înregistrere atribuit automat printr-o aplicaţie informatică la nivel naţional.

Pentru asigurarea transparenţei, o listă privind bonurile prin care au fost revendicate premiile se vor publica pe site-ul Ministerului Finanţei Publice şi pe cel al Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală.

Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pe care s-au revendicat premiile se va constata depăşirea numărului maxim de premii care se acordă, se va proceda la extragerea aleatorie a unui număr de 100 de bonuri fiscale câştigătoare din totalitatea bonurilor fiscale din listă, arată noile reguli la Loteria Bonurilor, mai precizează sursa citată.

După ce preşedintele a promulgat legea cu modificările la Loterie, Eugen Teodorovici a anunţat că va fi organizată o extragere până la finalul acestei luni. „Vom avea o extragere până la finalul lunii pe noul mecanism care se regăseşte în legea promulgată astazi (ieri – n.r.) de preşedintele României, cu maximum 100 de câştigători”, a precizat ministrul la TVR, citat de Realitatea.

 


Intră acum și în grupul de