Cum a devenit Alexandru Băișanu cel mai influent sucevean în politica românească | de Adrian Botezatu


Intră acum și în grupul de

Deputatul Alexandru Băișanu a devenit de câteva zile eroul național al luptei de eliberare a României de ”supt” regimul PSD. Ceea ce nu a reușit Klaus Iohannis, Dacian Cioloș și Ludovic Orban împreună, a reușit Alexandru Băișanu singur:  îngenunchierea electorală a PSD.

Legea de tăiere a ajutoarelor sociale pentru persoanele care refuză să muncească, inițiată cu inteligență și subtilitate politică de deputatul Alexandru Băișanu, a fost promulgată de Președintele Klaus Iohannis.

Efectele acestei legi vor lovi puternic în electoratul PSD, în special în județele din sudul țării care trăiesc aproape exclusiv din ajutoarele sociale (doar 16% din populația județului Teleorman are un loc de muncă).

Ceea  ce a fost pentru PDL și Traian Băsescu tăierea salariilor și pensiilor,  va fi pentru PSD tăierea ajutoarelor sociale.

Astfel pentru electoratul de dreapta, Alexandru Băișanu va fi perceput ca fiind cel mai eficient liberal în lupta contra PSD și va deveni  prin anvergura națională, suceveanul care a devenit cel mai influent în politica românească.

Sociolog dr. Adrian BOTEZATU


Intră acum și în grupul de