Monica Macovei foloseşte din sloganurile PSD ca să le întoarcă înapoi „în cap”


Intră acum și în grupul de

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a folosit, sâmbătă, la o adunare electorală organizată la Suceava sloganurile PSD, arătând că ea vrea „dreptate până la capăt” pentru baronii penali ai PSD, sau să „ia ţara înapoi” de la PSD şi să o dea românilor cinstiţi şi muncitori.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, sâmbătă, la o adunare electorală organizată la Suceava că le întoarce înapoi „în cap” sloganurile de campanie ale PSD, care au fost spuse mincinos de social-democraţi, dar pe care ea le spune cu adevărat.

„Vrem să scăpăm România de această bandă de tâlhari, de hoţi, de corupţi, care au transformat România într-o feudă care nu mai vor să o lase din mână. Noi trebuie să luptăm cu ei şi să o luăm înapoi”, spus Macovei.

balan predoiu flutur orest

Ea a spus că pe afişajul electoral, că cei din PSD arată că sunt mândri că sunt români, dar se întreabă dacă românii sunt mândri de cei din PSD.

„Sunteţi mândri de PSD-iştii care apără toţi hoţii şi corupţii şi toţi baronii locali penali?”, a întrebat Macovei.

Ea a arătat că PSD folosea în campania electorală din 2012 sloganul „Să ne luăm ţara înapoi”, dar a arătat că România este acum într-o situaţie dramatică în care trebuie ca românii să-şi ia ţara înapoi de la PSD.

„PSD nu este egal România aşa cum cred ei. România cinstită, România muncitoare nu este PSD, este opusul lui PSD şi noi pentru România cinstită şi muncitoare trebuie ca politicieni să lucrăm şi să le dăm ţara înapoi acestor oameni cinstiţi şi muncitori”, a mai declarat europarlamentarul democrat-liberal.

Monica Macovei a mai spus că un alt slogan folosit în campania din 2012 de PSD a fost „Dreptate până la capăt”.

„ Asta vreau şi eu acum. Dreptate până la capăt pentru toţi baronii locali penali ai PSD”, a precizat eurodeputatul.

Ea a arătat că aceşti baroni locali penali sunt foarte mulţi şi în multe judeţe.

„Sunt o reţea de crimă organizată, iar în fruntea lor, capo di tutti capi, Victor Ponta. De ce e în fruntea lor?. Stă deasupra lor pentru că ei îi ţin scaunul. Ei l-au pus, ei îl dau jos”, a spus Macovei.

 


Intră acum și în grupul de