Flutur a vorbit cu PLD din Republica Moldova pentru a organiza excursii pentru moldoveni la Putna


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă, că a convenit cu deputaţi ai PLD din Republica Moldova, să organizeze excursii cu cetăţeni moldoveni în Bucovina care să vină să vadă Putna lui Ştefan cel Mare.

Flutur a spus în cadrul unei adunări electorale că, acum mai mult ca oricând, există o oportunitate turistică pentru cei din Republica Moldova care nu mai au nevoie de viză ca să-şi petreacă sfârşitul de săptămână în pensiunile din Bucovina.

„Ieri, la Galaţi, am avut o discuţie cu deputaţi din Partidul Liberal Democrat al lui Vlad Filat şi am convenit cu ei să organizăm transporturi, excursii, pentru cetăţeni moldoveni care vor să vină la Putna pentru că trebuie să vii la mormântul marelui Ştefan”, a spus Flutur.

balan predoiu flutur orest

El a arătat că va discuta cu consilierul său personal pentru a merge la Chişinău să organizeze transporturile pentru turiştii din Republica Moldova care vor să vină în Bucovina.

Flutur consideră că un preşedinte al CJ Suceava ar trebui să se ocupe cu astfel de acţiuni şi nu cum a încercat actuala conducere să aducă pe unii care să-şi dea foc la Hora Bucovinei.

„Noroc că i-au oprit ai noştri. Opriţi-i, oameni buni!”, a spus Flutur care crede că în Bucovina trebuie respectate tradiţiile.

Din 28 aprilie, cetăţenii moldoveni nu mai au nevoie de viză pentru a intra în ţări ale Uniunii Europene.

 


Intră acum și în grupul de