Artişti de prim rang aduşi de PDL la Suceava pentru un mega-concert


Intră acum și în grupul de

PDL Suceava va organiza în ultima zi de campanie electorală, în data de 23 mai, un mega-concert cu artişti din toate zonele, concert care va avea de la muzică populară până la muzică rock.

De remarcat este că şi de această dată, la Suceava, va cânta cunoscuta formaţie VOLTAJ.

ioan balan 3

Preşedintele organizației municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan, a anuntat, vineri, că acest concert, care va aduce tot ceea ce este mai nou în producţii de acest gen, va fi organizat pe esplanada din centrul municipiului, începând cu ora 16, când vor concerta Sofia Vicoveanca, Aurel Tămaş, Valentin Bertea, Sorin Filip şi Ion Paladi din Republica Moldova.

De la ora 19 sunt programați să urce pe scenă și să încânte publicul sucevean formațiile Voltaj, Proconsul, Maxim, și cântăreții Andrei Leonte, Naguale şi Kaira.

Deputatul Ioan Bălan a declarat că evenimentul are şi o latură electorală, fiind organizat de PDL Suuceava şi de Orest Onofrei, candidatul eligibil al Sucevei pentru Parlamentul European.

Liderul PDL Suceava şi-a exprimat încrederea că la eveniment vor fi prezenţi numeroşi suceveni în condiţiile în care vor exista producţii video de excepţie, efecte pirotehnice sau jocuri de lasere și a lansat o invitație deschisă către toți sucevenii.


Intră acum și în grupul de