Orest Onofrei: PSD a ramas cu aceleasi apucaturi si supune la presiuni oamenii cu afaceri sau cei ce lucreaza la stat


Intră acum și în grupul de

Prim vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, a declarat, joi, că a constatat că şi lideri ai altor partide politice, cum ar fi PNL, au ajuns la concluzia acum că PSD are aceleaşi apucături şi că face presiuni asupra oamenilor de afaceri sau a celor ce lucrează la stat.

“Ne bucurăm că şi alţi lideri de partide au realizat că PSD are aceleaşi apucături. E greu pentru oamenii care au afaceri sau slujbe la stat că sunt supuşi la presiuni din partea PSD. Nu e simplu deloc, dar eu cred că e bine pentru democraţie pentru că oamenii care ştiu la ce hărţuire sunt supuşi nu vor merge să voteze PSD”, a declarat Onofrei.

 orest onofrei 1

El a adăugat că PSD şi-a estompat aceste apucături o perioadă, cât a fost în opoziţie, dar că fără ajutorul PNL, PSD nu ajungea ca azi să guverneze şi să facă presiuni.

„Sper ca partidele de dreapta să înveţe din asta ceva”, a spus Onofrei.

El a arătat că în ultima lună nu s-a putut vorbi de campanie electorală pentru că nu a existat nici un fel de preocupare pentru Parlamentul European şi de ce e important să fie parlamentari care să reprezinte zona acolo.

„Noi am încercat din răsputeri să explicam oamenilor că doar cineva din zonă poate reprezenta Suceava acolo. Cineva care nu are legătură cu Suceava e puţin probabil să aducă un plus pentru  Bucovina”, a spus Onofrei care a amintit de parlamentarii de aiurea care au candidat în Suceava de-a lungul timpului şi că nici unul nu a avut vreun interes să rezolve problemele zonei.

„Au venit, au luat votul şi nu au mai fost văzuţi”, a spus Onofrei.

Liderul democrat liberal a mai arătat că a constatat inflaţie de prezenţă la Suceava de la premier până la miniştri.

„Ce ne-a spus Ponta? Nimic. Doamna Plumb? Nimic. A fost Valerică Zgonea, veselul preşedinte al Camerei ca să ne spună că ar trebui o lege care nu se poate face”, a arătat Onofrei.

Liderul PDL Suceava a mai declarat că centura ocolitoare a municipiului Suceava este semnul neputinţei PSD.

>


Intră acum și în grupul de