Surse: Deputatii PNL Radu Surugiu si Dumitru Pardau inlocuiti din comisia de negociere cu PDL cu Steliana Miron si Mihaita Negura


Intră acum și în grupul de

Biroul Politic al PNL Suceava a decis, joi după amiaza, echipa de negociere cu PDL pentru discuţiile care se vor desfăşura vineri între echipe formate din liberali şi democrat liberali suceveni.

PNL Suceava a stabilit ca la aceste discuţii, echipa liberală să fie formată din preşedintele organizaţiei, secretarul general al organizaţiei şi cei zece lideri din colegiile electorale.

Surpriza care a fost înregistrată joi după amiaza este că în urma votului din Biroul Politic Judeţean au fost înlocuiţi doi dintre coordonatorii colegiilor 9 şi 10, respectiv deputatul Radu Surugiu şi deputatul Dumitru Pardău.

Potrivit unor surse liberale, în locul deputatului Radu Surugiu, în colegiul pe care îl reprezintă a fost desemnat primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, iar în locul deputatului Dumitru Pardău, va participa la negocieri senatorul Vasilica Steliana Miron.

Prima rundă de negocieri între PNL şi PDL Suceava se va desfăşura vineri şi vor fi discutate în principal probleme legate de coordonare a acţiunilor politice în judeţ în contextul fuziunii PNL cu PDL.


Intră acum și în grupul de