Primarul, viceprimarul si un consilier municipal din Radauti, cercetati de Agentia Nationala de Integritate


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a sesizat Agenţia Naţională de Integritate privind presupuse conflicte de interese în cazul primarului, viceprimarului şi unui consilier local din municipiul Rădăuţi.

Astfel, potrivit unui raport al Prefecturii Suceava, în cazul consilierului local din Rădăuţi  Vasile Maloş, a fost sesizată ANI ca urmare a unei sesizări adresate Instituţiei Prefectului. În aceste condiţii s-a solicitat analizarea şi evaluarea unei posibile situaţii de conflict de interese în ceea ce-l priveşte pe dl Vasile Maloş care, în calitate de consilier local a încheiat contracte în calitate de preşedinte la COMIRA SCM Rădăuţi cu primăria.

aurel olarean 3

Tot ca urmare a unei sesizări, a fost notificată ANI şi în cazul primarului municipiului Rădăuţi. Astfel, s-a solicitat analizarea situaţiei expuse în ceea ce-l priveşte pe dl Aurel Olărean care nu şi-a menţionat în declaraţia de interese două firme şi totodată „a derulat activităţi de furnizare produse între firma acestuia  către spital unitate care se află în subordinea consiliului local”.

Mai mult, tot la Rădăuţi, este verificat pentru conflict de interese şi viceprimarul Dumitru Ciobotariu.

 

Prefectura a fost sesizată că viceprimarul Ciobotariu Dumitru a derulat activităţi de furnizare produse între firma sa şi primărie.


Intră acum și în grupul de