Liderii ACL Suceava dau de pamant cu PLR si PMP


Intră acum și în grupul de

Liderii Alianţei Creştin Liberale (PNL-PDL) Suceava, Gheorghe Flutur şi Alexandru Băişanu, au  criticat formarea PLR  explicând că această formațiune aflată sub comanda lui Călin Popescu Tăriceanu are ca unic scop ruperea unei părți cât mai mare din dreapta românească.

Cei doi co-președinți ai ACL Suceava au declarat, într-o conferinţă de presă că PLR este un partid creat de PSD în încercarea de a „rupe” din partidul de centru dreapta care s-a înfiinţat prin fuziunea PNL-PDL.

Gheorghe Flutur, care este senator si secretarul general al PDL, a declarat că PLR este o ”Fata Morgana, o aşteptare, înfiinţat pentru crearea de majorităţi cu PSD”, în timp ce liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu a susţinut că PLR a fost creat în biroul preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea.

flutur

Mai mult, Gheorghe Flutur a explicat că PLR a fost construit pe aceleași considerente ca UNPR.

„Aşa a fost construit acest PLR. Ca un fel de UNPR. Au creat o Fata Morgana aşa, o aşteptare. Umblă un zvon că în septembrie va da Guvernul un act normativ să-i dezlege de glie pe consilierii locali. E un fel de păcăleală pentru cei care doresc să creeze majorităţi cu PSD”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Deputatul Alexandru Băişanu este de părere că PLR, ca şi PMP sunt partide satelit care au fost create de unii nemulţumiţi, dar care sunt partide ce mor după ce joacă o singură piesă.

„Sunt câţiva băieţi deştepţi care îşi formează partide-satelit cu care joacă o singură piesă în viaţa lor şi apoi mor. E ca la insecte”, a spus Băişanu.

El a arătat că toţi cei care au plecat din PNL sunt de fapt oameni care vor în PSD.

„S-au dus pe verandă şi încearcă să ajungă, nu pe uşă, ci pe geam, în PSD. Partidul domnului Tăriceanu e făcut în biroul domnului Dragnea. Acest partid e făcut de Dragnea şi PSD cu interesul de a rupe o parte mică din dreapta. Sunt pierderi minore. Decât să joace la şapte capete, mai bine că au plecat”, a mai spus lideru PNL Suceava, Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de