Lider PSD: Pentru suceveni ar fi bine ca Ion Lungu sa-si incheie mandatul inainte de termen


Intră acum și în grupul de

Pentru Suceava şi suceveni ar fi bine ca primarul Ion Lungu să-şi încheie mandatul înainte de termen, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politica de la Intermedia TV, vicepreşedintele PSD Suceava, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir.

El a spus că sunt motive temeinice pentru ca Ion Lungu să-şi încheie mandatul mai repede, arătând că numai faptul că s-au cheltuit milioane de euro în Termica şi în pavele şi a lăsat ca acest oraş să fie subdezvoltat şi să nu aibă fonduri pentru dezvoltare.

Cuşnir crede că după decembrie 2014, când intră în vigoare prevederea potrivit căreia un referendum se poate face cu prezenţă de minim 30 la sută, va putea fi demis primarul dacă vor vota undeva între 20-25 de mii de suceveni pentru demitere.

„Ion Lungu poate fi demis. Numai cu voturile celor din Suceava fără să ţinem cont de nemulţumiţii din Burdujeni”, a spus vicepreşedintele PSD Suceava.

El crede că Suceava trebuie condusă de cineva care să fie loial sucevenilor şi să nu acţioneze doar electoral.

Dan Ioan Cuşnir a explicat că punctul său de vedere nu este al PSD ci o opinie personală.

El a spus că doreşte ca şi cu asociaţia civică Suceava Noastră să declanşeze procedura de declanşare a referendumului de demitere, dacă şi membrii asociaţiei vor considera că există motive temeinice pentru demiterea lui Lungu.

Cuşnir s-a întrebat care este echipa cu care Ion Lungu se consultă.

daniel cusnir 1

„E un om care crede că le ştie pe toate, care nu se consultă cu nimeni, dar are răspuns la toate. Suceava are nevoie de un om care îşi pune întrebări, care nu le ştie pe toate şi care se consultă atunci când nu ştie răspunsuri”, a spus liderul PSD Suceava.

El a arătat că actualul primar nu tratează serios problemele sucevenilor, exemplificând cu mitingul bicicliştilor la care au participat câteva sute de suceveni după care Ion Lungu a spus că se va preocupa, dar că nu a făcut nimic din ceea ce au solicitat protestatarii.


Intră acum și în grupul de