PSD Suceava are un singur presedinte ales statutar in Conferinta judeteana. Vezi cine ar putea fi lider nestatutar


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că în organizaţia judeţeană PSD Suceava există un singur preşedinte ales statutar în Conferinţa judeţeană a organizaţiei. El a lăsat să se înţeleagă că preşedintele executiv al PSD Suceava, senatorul Ovidiu Donţu, nu ar fi fost ales statutar.

Cuşnir a făcut referire la discuţiile privind o posibilă aderare la PSD a lui Ion Lungu, respingând aceste speculaţii, arătând că „liderul PSD Suceava” nu a vorbit niciodată despre o asemenea posibilitate.

Întrebat despre poziţiile celorlalţi lideri ai PSD Suceava, Cuşnir a dorit să facă precizarea că în PSD Suceava este ales statutar un singur lider, Cătălin Nechifor.

Ovidiu Dontu 1

„Un singur lider a fost ales statutar în conferinţa judeţeană. Cătălin Nechifor”, a spus Cuşnir.

Întrebat dacă preşedintele executiv, senatorul Ovidiu Donţu, nu a fost ales statutar, Cuşnir a evitat un răspuns tranşant, arătând că nu face astfel de presupuneri.

El a întărit însă că în conferinţa judeţeană a fost ales statutar doar un singur preşedinte.

„Lider ales statutar în Conferinţa judeţeană e unul singur. Cătălin Nechifor”, a subliniat Cuşnir care nu a mai dorit să continue discuţia pe acest subiect.


Intră acum și în grupul de