Balan ii asigura pe suceveni ca votul lor majoritar a contribuit decisiv la alegerea presedintelui Klaus Iohannis


Intră acum și în grupul de

Liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, consideră că victoria candidatului ACL, Klaus Iohannis, la Preşedinţia României, le aparţine sucevenilor, pentru că ei şi-au dat votul pentru acesta. „Noi, actorii politici doar am făcut ce ne-a stat în putinţă să prezentăm programul de ţară al preşedintelui Klaus Iohannis, şi în mod special omul din spatele acestui program”, a ţinut să precizeze parlamentarul sucevean.

Balan, care este şi vicepreşedinte regional al PDL, le-a mulţumit sucevenilor pentru „votul pe care l-au acordat celui care le-a promis o Românie a lucrului bine făcut”. „Şi am convingerea că noul preşedinte al României se va ţine de promisiune”, a spus liderul PDL Suceava.

Iohannis ACL Flutur Balan Preda Negura Turcanu Ungureanu Varga (50)

El i-a asigurat pe suceveni că votul lor majoritar a contribuit decisiv la alegerea preşedintelui Klaus Iohannis, motiv pentru care a ţinut să le mulţumească din nou acestora. „Cred că sucevenii trebuie să înţeleagă că odată instalat la Cotroceni, Klaus Iohannis va fi preşedintele tuturor românilor din ţară şi din afara României. Iar după discuţia pe care a avut-o astăzi cu noi vă pot spune că va fi acel preşedinte despre care noi tot am vorbit, un preşedinte bun şi corect, şi în prerogativele constituţionale, aşa cum singur a promis în campanie”, a declarat Ioan Balan.

Totodată, preşedintele PDL Suceava a amintit de faptul că în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale i-a auzit pe unii actori politici de stânga, din conducerea municipală a PSD Suceava, care s-au lăudat, la braţ cu primarul Ion Lungu, că în turul al doilea al alegerilor scorul în municipiul reşedinţă de judeţ va fi de 60% la 40%. „Trebuie să constat că au avut dreptate, şi chiar aşa s-a întâmplat. Klaus Iohannis a obţinut în Suceava un scor de peste 60%. Şi trebuie să le reamintesc celor din PSD ceea ce le-am spus şi în campania electorală: cocoţarea lui Ion Lungu alături de Victor Ponta pe bannerele electorale i-a făcut să piardă puncte importante”, a încheiat Ioan Balan.


Intră acum și în grupul de