Ioan Balan: Sunt rezervat fata de propunerea unui referendum pentru demiterea primarului Ion Lungu. Ar fi prea aproape de final de mandat.


Intră acum și în grupul de

Co-preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat joi seara în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că priveşte „rezervat” un eventual referendum de demitere al primarului Sucevei Ion Lungu pentru primăvara anului viitor în primul rând că s-ar bulversa activitatea administraţiei locale pe final de mandat.

„Sunt rezervat faţă de o asemenea propunere. Nu din alte motive, ci doar pentru că s-ar bulversa administraţia municipală, fiind şi foarte puţin timp până la alegerile de drept”, a spus Bălan.

El a arătat că în prezent în municipiul Suceava administraţia locală şi-o asumă Ion Lungu cu PSD pentru că împreună au creat o majoritate.Nechifor, Lungu, Dontu Flutur Balan Baisanu defilare SRI ISU Armata Tab (37)

„Majoritatea e constituită cu independenţi alături de PSD”, a spus Bălan care a menţionat că PNL se situează în opoziţie în Consiliul local Suceava.

El a mai declarat că Ion Lungu din postura de independent „jonglează” alături de PSD şi a menţionat că s-au făcut presiuni foarte mari ca unii consilieri locali din PNL sau PDL să părăsească partidele pentru a asigura această majoritate.

Bălan a explicat că toate problemele cu care se confruntă municipiul, aşa cum a anunţat Ion Lungu, vor fi soluţionate de Victor Ponta şi de PSD, atât în ceea ce priveşte termoficarea, cu străzile desfundate, sau cu montarea iluminatului nocturn pe stadion.

„Ion Lungu ne-a spus că singura soluţie e PSD şi Victor Ponta”, a spus deputatul sucevean care a adăugat că se pare că Lungu a pariat prost şi că probabil şi-a pierdut busola politică pentru că „puterea îţi ia minţile”.

El a mai declarat că Ion Lungu este „un oportunist notoriu” şi că imediat după alegeri a spus că e de dreapta şi că nu poate fi de stânga, în încercarea de a face o apropiere de zona preşedintelui Klaus Iohannis.

 


Intră acum și în grupul de