Harsovschi: Vrem infiintarea unei comisii de analiza care sa informeze urgent CL despre starea SC TERMICA si a managementului de acolo


Intră acum și în grupul de

Conferinţă de presă

Lucian Harsovschi, liderul grupului liberal din Consiliul local Suceava, co-primvicepreşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava:

lucian harsovschi

„Se inmultesc cererile de faliment si ne indreptam spre inevitabil. Consilierii PNL au reusit in noiembrie sa il mandateze pe Lungu sa vina sa prezinte daca a reusit sa obtina de la Guvernul Ponta o derogare, OUG, ca sucevenii sa nu riste sa ramana in frig. Din presa am aflat ca s-a facut o adresa catre prefect care a spus ca nu e baza legala. De aia am solicitat un memorandum prin care sa transferam 157 de oameni de la Termica in subordinea primariei.

Cerem primarului, conducerii judetului si majoritatii din CL realizata in jurul PSD sa intervina. E nevoie ca sucevenii sa nu mai stea in frig. Solicitam colegilor din CL demararea unei noi proceduri de licitatii pentru ca Primaria sa scape de povara Termica si distributia agentului termic. Peste 300 miliarde de lei s-au dus in 2014 la Termica. Vrem infiintarea unei comisii de analiza care sa informeze urgent CL despre starea SC TERMICA si a managementului de acolo.”


Intră acum și în grupul de