Viceprimarul inlocuit al Sucevei, Gavril Varvara, va gasi lipita pe usa hotararea de schimbare din functie


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul ales al municipiului Suceava, Lucian Harşovschi, care ar urma să preia funcţia lui Gavril Vârvara, viceprimarul PSD schimbat din funcţie în urmă cu o săptămână, a declarat, joi seara, în cadrul emisiunii Ora de politică de la Intermedia TV, că pentru a prelua funcţia trebuie ca Hotărârea de Consiliu Local trebuie adusă la cunoştinţă lui Vârvara.

lucian harsovschi (1)

El a spus că viceprimarul înlocuit urmează să primească hotărârea prin poştă pentru că nu a venit la Primărie şi că se va pune în aplicare imediat ce semnează de primire. Dacă nu semnează de primire se va face procedură de anunţare, cu afişare pe uşa viceprimarului înlocuit şi cu proces verbal de afişare.

„E lipsă de respect faţă de Consiliul Local să nu primeşti o Hotărâre de Consiliu, mai ales că tu eşti în continuare consilier local”, a spus Harşovschi.

El a mai spus că Vârvara nu e primul nici ultimul viceprimar înlocuit.

Harşovschi a explicat că în ultimii doi ani şi jumătate, deşi PDL are cel mai mare grup din CL Suceava, nu a revendicat o asemenea funcţie cât timp a existat o majoritate în jurul PSD.

„A existat o majoritate în jurul PSD şi nu s-a întâmplat nimic în municipiu deşi aveau susţinere de sus până jos, cu premier PSD şi preşedinte de CJ tot PSD. Să mai aşteptăm până în 2016 să nu se mai facă nimic?”, s-a întrebat Harşovschi.

 


Intră acum și în grupul de