Pana in 2016 s-ar putea sa nu mai aiba nici un partid candidat la Primaria Suceava. De la DNA se da ora exacta


Intră acum și în grupul de

Copreşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat, joi seara în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că încă nu este momentul să se vorbească de un candidat la funcţia de primar al Sucevei întrucât este posibil ca numele deja vehiculate să nu mai fie valabile pentru anul 2016.

Întrebat care ar fi motivul, Băişanu a răspuns că „până în 2016 s-ar putea ca nici un partid să nu aibă candidat pentru că de la DNA se dă ora exactă”.

Nechifor, Lungu, Dontu Flutur Balan Baisanu defilare SRI ISU Armata Tab (40)

El a menţionat că nu are în vedere anumite persoane, dar că vorbeşte în general şi că probabil există unele dosare care stau în stand-by.

Băişanu a mai declarat că este sigur că actualul primar Ion Lungu îşi doreşte să candideze în 2016 pentru un nou mandat de primar şi că este o stratagemă a primarilor în funcţie de a spune că s-au săturat de funcţie, dar că pe de altă parte fac jocuri pentru a candida.

El a menţionat că în PNL Suceava şi-au anunţat intenţia de a candida el, care are un proiect pe care îl propune sucevenilor, dar şi deputatul Ioan Bălan, cu un alt proiect.

Băiaşanu a mai spus că din câte ştie, Ioan Bălan s-a împăcat cu Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de