Baisanu, replica acida dupa ce a fost acuzat ca nu se tine de cuvant si ca nu are onoare


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a dezvăluit, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV cum a fost desemnat reprezentantul liberalilor în conducerea Consiliului Judeţean Suceava.

popoiu si baisanu

Băişanu a spus că nu a promis niciodată lui Nichitean că îl va propune pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava şi că nici nu ar fi putut face un astfel de gest, de promovare a unui om care a fraudat alegerile, fiind dovedit în acest sens şi, ca urmare, a pierdut mandatul de senator în anul 2004.

„Oare credea cineva mă m-aş fi putut înhăita cu Brânduşel Nichitean care a fraudat alegerile? Oare aş fi putut să-i promit aşa ceva?”, a spus Băişanu.

El adăugat că în PNL funcţionează democraţia şi că atunci când s-a decis cine să fie propunerea PNL pentru vicepreşedinte de Consiliu Judeţean s-a supus la vot.

Astfel, în cursă s-au înscris Ilie Niţă, Raul Rotaru sprijinit de Marius Ursaciuc, Brânduşel Nichitean şi Cristina Teodorovici, ultimii doi fiind acum vicepreşedinţi ai PSD Suceava.

Ulterior, din cursă s-a retras Cristina Teodorovici, iar în urma votului Ilie Niţă a primit 13 voturi, Raul Rotaru -11 voturi, iar Nichitean-zero voturi.

„Nici el nu s-a votat”, a spus Băişanu.

 

Vicepreşedintele PSD Suceava, consilierul judeţean Brînduşen Nichitean, a spus în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că a părăsit PNL pentru că nu se putea afişa alături de oameni care nu se ţin de cuvânt şi nu au onoare.

 

„Băişanu (n.r.Alexandru, preşedintele PNL Suceava) a dus la hotărârea mea de a pleca din PNL”, a spus Nichitean.

nichitean

El a recunoscut că înainte de alegerile locale din 2012 i s-a promis din partea lui Alexandru Băişanu poziţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

 

Ulterior, după ce USL a câştigat alegerile locale, funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava a fost preluată de Băişanu, iar după ce acesta a fost ales deputat, de un alt consilier judeţean PNL, Ilie Niţă.

 

„Am văzut că o scaldă şi am spus că nu mai are rost”, a spus Nichitean care a menţionat că nu regretă că s-a înscris în PSD chiar dacă îşi va pierde mandatul de consilier judeţean, după ce OUG 55/ 2014 a fost declarată neconstituţională.


Intră acum și în grupul de