Simion Sticlet in ”carti” sa preia conducerea Primariei Radauti


Intră acum și în grupul de

Consilierul local Simion Sticleţ, care îndeplineşte în prezent funcţia de viceprimar, ar urma să preia şi atribuţiile de primar în condiţiile în care viceprimarul Tiberiu Maerean (PSD) ar urma să fie înlocuit din funcţie după cum a decis conducerea organizaţiei PSD Rădăuţi.

Unul dintre consilierii locali rădăuţeni care ar fi fost favorit să preia funcţia lui Marean, Mihai Reman, a declarat, luni, că nu intenţionează să candideze pentru această funcţie.

Tiberiu Maerean (1)

El a spus că va rămâne consilier local şi consilier al deputatului PSD Eugen Bejinariu.

În aceste condiţii se pare că dacă Tiberiu Maerean va fi înlocuit din funcţia de viceprimar, celălalt viceprimar desemnat, Simion Sticleţ, va prelua atribuţiile de primar.

Sticleţ a fost ales să îndeplinească atribuţiile de viceprimar pe perioada în care viceprimarul Tiberiu Maerean îndeplinea atribuţiile de primar din cauză că primarul municipiului, Aurel Olărean, este suspendat, fiind arestat preventiv într-un dosar de corupţie.

În condiţiile în care se preconizează ca în şedinţa din această săptămână a CL Rădăuţi să fie supus votului înlocuirea lui Maerean, viceprimarul în funcţie va rămâne Sticleţ care va prelua şi atribuţiile de primar.

Ulterior, este posibil ca CL Rădăuţi să desemnează un alt viceprimar.


Intră acum și în grupul de