PMP Suceava: Avem un deficit de imagine din cauza situaţiei Elenei Udrea, dar nici ea şi nici Traian Băsescu nu candidează la Suceava


Intră acum și în grupul de

Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a recunoscut, marţi seara, în cadrul emisiunii Ora de politică de la postul regional Intermedia TV că partidul are acum un deficit de imagine din cauza situaţiei Elenei Udrea sau a fostului preşedinte Traian Băsescu care este chemat şi el la Parchet.

„Sunt probleme ale momentului”, a spus Popovici.

Corneliu Popovici (4)

El a apreciat că altfel se vor vedea lucrurile peste jumătate de an sau peste un an.

„Ţinta noastră precisă sunt alegerile locale din 2016. Sunt deficienţe de imagine, dar nici Elena Udrea şi nici Traian Băsescu nu candidează la Suceava”, a mai spus liderul sucevean al PMP.

El a mai arătat că scandalul a pornit de la faptul că lideri ai PMP erau mult mai vizibili decât cei ai altor formaţiuni politice mult mai puternice.

Popovici a mai profeţit că în urma alegerilor locale din 2016, în Consiliul judeţean vor intra doar trei formaţiuni politice: PSD, PNL şi PMP.

La rândul său, vicepreşedintele PMP Suceava, Ovidiu Milici, a declarat că opoziţia parlamentară a fost discretă la Suceava, cu declaraţii periodice, dar discrete.

Ovidiu Milici Intemedia PMP

„Cea mai importantă opoziţie sunt propriile promisiuni nerespectate”, a spus Milici care a apreciat că erodarea actualei administraţii judeţene s-a făcut mai repede decât se aştepta.

„Orizontul de aşteptare al populaţiei pentru USL a fost uriaş şi în raport cu ce s-a făcut a fost o discrepanţă uriaşă”, a spus Milici.


Intră acum și în grupul de