Lideri PMP Suceava: PSD Suceava nu mai are busolă, proiectul marelui PNL va eşua în 2016


Intră acum și în grupul de

Liderii PMP Suceava Corneliu Popovici şi Ovidiu Milici au declarat, marţi seara, în emisiunea Ora de politică de la postul regional Intermedia TV că organizaţia suceveană a PSD este în degringoladă şi se dau deja lovituri între lideri la vedere, în timp ce proiectul marelui PNL va eşua, iar loviturile sunt încă sub masă.

Preşedintele PMP Suceava, Corneliu Popovici a arătat că există unele probleme în PSD Suceava enumerând mai multe situaţii cum ar fi declaraţia unui vicepreşedinte al organizaţiei care a spus că lideri ai PSD, Liviu Dragnea şi Dan Şova, nu au ce căuta în judeţ pentru că sunt vinovaţi de eşuarea proiectului şoselei de centură.

Corneliu Popovici

El a mai spus că situaţia din Rădăuţi unde primarul în exerciţiu membru PSD face afirmaţii grave la adresa prefectului, dar şi cazul vicepreşedintelui PSD Suceava Virginel Iordache care nu a reuşit să câştige funcţia de inspector şcolar la proba interviului deşi este unul dintre cei cu mare experienţă şi calităţi pentru această funcţie.

„Nu ştiu ce mai e sub preş. Astea sunt la vedere”, a spus Popovici care a arătat că la PSD se întâmplă ceva şi nu este ceva bun mai ales că a constatat că activităţile preşedintelui organizaţiei judeţene, Cătălin Nechifor, atât politice cât şi administrative nu mai sunt la nivelul din 2012.

„Mă întreb dacă îşi va duce mandatul până la capăt în 2016 sau îl va lăsa baltă şi vor veni alţii”, a spus Popovici.

La rândul său, vicepreşedintele PMP Suceava Ovidiu Milici, a arătat că PSD Suceava nu mai are busolă, că e cu oiştea-n gard.

Ovidiu Milici Intemedia PMP

„Mecanismele normale, democratice, nu funcţionează şi nu numai la Rădăuţi ci şi în organizaţia Suceava”, a spus Milici care consideră că meritocraţia în PSD Suceava a dispărut, iar munca „albinuţelor” din acest partid este afectată de câţiva „trântori”.

El a mai acuzat de bolşevism PSD Suceava pentru modul în care a fost „executat” Virginel Iordache la concursul pe care nu l-a promovat pentru funcţia de inspector şcolar general.

În ceea ce priveşte marele PNL, preşedintele PMP Suceava a explicat că proiectul va eşua în 2016 pentru că nu va ajunge la cota sperată şi asta pentru că nu vor reuşi să instaleze pacea în teritoriu şi că lideri din fostul PNL şi fostul PDL se lovesc pe sub masă.

„Unii din PDL îşi vor căuta matca, dar nu o vor mai găsi pentru că partidul este radiat din Registrul partidelor politice”, a spus Popovici.

El consideră că anul viitor va fi anul schimbării generale a clasei politice şi susţine că sunt foarte multe persoane bine pregătite care pot să preia conducerea şi să ducă judeţul spre o dezvoltare mult aşteptată de locuitori.

 


Intră acum și în grupul de