Ioan Bălan: Pentru viitorul primar al Sucevei, următorii patru ani vor fi ani de foc


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, joi seara în emisiunea Ora de politică de la televiziunea regională Intermedia TV că pentru viitorul primar al Sucevei, următorii patru ani vor fi ani de foc.

El a spus că viitorul primar va trebui să soluţioneze foarte multe situaţii din municipiu care nu şi-au găsit o rezolvare corespunzătoare din cauza populismului.

„Mandatul 2016-2020 va fi curajos, suficient de doritor pentru un primar să-şi asume lucruri extrem de importante, unele chiar fără să-i aducă prea multă simpatie, dar care sunt obligatorii”, a spus Bălan.

El a spus că s-a ajuns în situaţia actuală din cauza populismului, când toată lumea a ajuns să dea vina pe toată lumea.

„Patru ani pentru viitorul primar sunt patru ani de foc pentru un primar care vrea să facă ceva”, a declarat Bălan.

El a mai spus că este adeptul ca un primar să aibă două mandate.

„Cred că două mandate un primar poate să-şi arate deplina putere şi performanţă. După două mandate poate să apară blazarea”, a mai declarat liderul liberal sucevean.

Ioan Balan

 

Bălan a mai declarat că din punctul său de vedere, Primăria Sucevei trebuie schimbată cu curaj din temelii, astfel încât toţi sucevenii să conştientizeze că sunt cetăţeni ai Sucevei, că ei sunt cei care, prin taxele şi impozitele lor, asigură fondurile pentru ceea ce se face în oraş şi care să fie atenţi cu modul în care aceşti bani sunt cheltuiţi.

El a spus că vrea ca sucevenii să fie conştienţi că trebuie să sesizeze când văd că anumite investiţii se degradează în oraş şi să fie atenţi şi să anunţe când constată că anumite lucrări nu se fac aşa cum ar trebui executate.

„Să pună mâna pe telefon şi să anunţe”, a spus Bălan.

El a subliniat că suceveanul trebuie să înţeleagă că tot ceea ce este bun public în oraş este şi al lui pentru că a fost achiziţionat sau executat şi din banii pe care i-a plătit ca taxe sau impozite.

„Suceava e a fiecăruia dintre noi”, a spus Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de