Fost vicepreşedinte PSD Suceava: Victor Ponta va cădea pradă propriilor tehnici şi va avea soarta lui Adrian Năstase sau Mircea Geoană


Intră acum și în grupul de

Fostul vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Suceava, Ovidiu Milici, în prezent vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PMP Suceava, a declarat, marţi seara, în emisiunea Ora de politică de la televiziunea regională Intermedia TV că preşedintele PSD Victor Ponta va avea aceeaşi soartă ca foştii preşedinţi ai partidului, Adrian Năstase sau Mircea Geoană.

Milici a spus în cadrul emisiunii că Victor Ponta va avea aceeaşi soartă în PSD ca ceilalţi preşedinţi ai formaţiunii, cum s-a întâmplat şi cu Adrian Năstase, care a pierdut conducerea în aşa zisa „noapte a cuţitelor lungi” sau Mircea Geoană care a fost dat afară şi din partid.

„Este în noua logică a PSD de a-şi devora foştii lideri”, a spus Milici.

El a arătat că Adrian Năstase, Mircea Geoană, Ion Iliescu, au fost îndepărtaţi, la fel ca şi fostul preşedinte executiv, Octav Cozmâncă despre care nu se mai aude nimic, fiind în anonimat total.

Milici consideră că va urma o nouă noapte a cuţitelor lungi în cazul lui Victor Ponta.

„Victor Ponta e în agonie politică. Chiar dacă vineri se respinge moţiunea de cenzură, din punct de vedere politic, Victor Ponta e în agonie. Depinde cu cât va mai fi prelungită”, a explicat Milici.

El crede că este o chestiune de timp până când Victor Ponta va fi debarcat de la conducerea guvernului şi a partidului.

Ovidiu Milici Intemedia PMP (1)

„Va cădea pradă propriilor tehnici utilizate pentru a ajunge acolo unde a ajuns, începând cu Adrian Năstase”, a mai declarat Ovidiu Milici.

Victor Ponta este urmărit penal de DNA pentru fapte de corupţie în perioada în care era deputat şi avocat, dar procurorii anticorupţie au cerut Camerei Deputaţilor să avizeze şi începerea urmăririi penale pentru fapte de corupţie de care acesta ar fi suspect în exercitarea mandatului de premier, dar majoritatea a respins cererea formulată de Parchetul General, generând reacţia de nemulţumire a preşedintelui Klaus Iohannis, a opoziţiei şi a mai multor ambasade ale SUA şi din ţări ale UE, dar şi în grupurile politice din Parlamentul European.


Intră acum și în grupul de