Numirea senatorului Mihai Neagu la conducerea UNPR Suceava, folosită de PMP pentru atragerea de membri


Intră acum și în grupul de

Numirea senatorului Mihai Neagu la conducerea organizaţiei judeţene UNPR Suceava şi îndepărtarea Cătălinei Vartic din funcţie fără o explicaţie clară a determinat organizaţia judeţeană a PMP Suceava să folosească prilejul pentru a atrage de membri din UNPR la PMP.

Vicepreşedintele PMP Suceava, Ovidiu Milici, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că schimbarea Cătălinei Vartic din funcţia de preşedinte UNPR Suceava este „un gest lipsit de eleganţă” şi crede că cei din conducerea UNPR sunt decuplaţi de realităţile din judeţul Suceava unde Cătălina Vartic a reuşit să formeze o organizaţie serioasă şi este înlocuită cu Mihai Neagu pe care l-a caracterizat ca fiind „un accident electoral”.

Ovidiu Milici Intemedia PMP
Ovidiu Milici

Potrivit lui Milici, Mihai Neagu nu a făcut nimic în politică în afară de a-şi negocia funcţii.

El crede că numirea acestuia în fruntea UNPR Suceava este „un gest cu o doză de cinism”.

Liderul PMP Suceava a menţionat că a făcut aceste aprecieri pentru că mai crede într-o „minimă deontologie în politică”.

El a precizat că PMP Suceava îşi deschide porţile pentru membrii UNPR Suceava care vor avea şansa să activeze într-o organizaţie în care deciziile se iau în mod transparent şi nu prin decizii arbitrare de conducerea centrală fără consultarea organizaţiei.

Milici a mai spus că invitaţia este inclusiv pentru Cătălina Vartic, despre care a spus că este „un om de calitate”.

Senatorul Mihai Neagu este de luni  noul preşedinte al Organizaţiei Judeţene  Suceava a UNPR, după ce Cătălina Vartic a fost înlocuită din funcţie şi îl va seconda din funcţia de preşedinte executiv.

Potrivit parlamentarului sucevean, Biroul Central al UNPR a decis, luni, numirea sa în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene UNPR Suceava.

lansare neagu galan

Neagu a menţionat că primul obiectiv al conducerii organizaţiei judeţene UNPR Suceava este să înfiinţeze organizaţii în toate localităţile din judeţ, dar şi să atragă noi membri şi să desemneze candidaţi pentru alegerile locale.

Vartic UNPR
Cătălina Vartic

Fostul preşedinte al UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a evitat să comenteze decizia, precizând că schimbarea s-a făcut „pentru binele partidului”.

 

Senatorul Mihai Neagu, a fost ales în funcţie din partea PC, el fiind preşedinte executiv şi apoi preşedinte al PC Suceava, partid pe care l-a părăsit în 2014 şi apoi s-a înscris în UNPR unde a activat până în februarie 2015, fiind prim-vicepreşedinte UNPR Suceava, iar apoi s-a alăturat lui Mircea Geoană în PSRO.

PSRO

În urmă cu două săptămâni, senatorul Mihai Neagu a participat, alături de Mircea Geoană, la lansarea organizaţiei PSRO Suceava, iar după trei zile a anunţat că revine în UNPR.


Intră acum și în grupul de