Liderul PMP Rădăuţi: Cei care şi-au cumpărat locuinţe noi nu se pot racorda la utilităţi pentru că nu există conducere la Primărie


Intră acum și în grupul de

Liderul PMP Rădăuţi, Adrian Puiu, a declarat, marţi că situaţia din Rădăuţi a fost soluţionată doar parţial prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului care a permis numirea unui secretar, dar că sunt probleme majore care nu se pot soluţiona în lipsa unei conduceri a Primăriei.

„Săptămână de săptămână, prefectul tot spune că face eforturi ca să rezolve situaţia de la Rădăuţi. Problemele majore ale oraşului, din păcate, rămân şi va mai trece o vară şi încă o iarnă şi ele se vor adânci. Proiectele minime sunt în blocaj total”, a spus Adrian Puiu.

Adrian Puiu

El a arătat că dezvoltatorii imobiliari din Rădăuţi sunt nemultumiţi pentru că nu ştiu cum să îşi rezolve lucrurile.

Puiu a explicat că aceştia au vândut locuinţe, dar că noii proprietari nu se pot racorda la utilităţi pentru că nu are cine semna.

„E un nou secretar care poate rezolva problemele curente, dar cele majore sunt în impas. Apreciez ce fac funcţionarii care reuşesc să acopere unele chestiuni. E de apreciat că pot organiza Zilele municipiului”, a spus liderul PMP Rădăuţi.

El a explicat că există o dublă culpă, cea a consilierilor locali care au boicotat şedinţele anul trecut şi apoi au funcţionat imoral, şi cea a autorităţilor judeţene şi naţionale care şi-au arătat nepăsarea pentru Rădăuţi.

La rândul său, liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat că de situaţia de la Rădăuţi sunt vinovaţi, pe de o parte, consilierii, prin inactivitatea lor şi nevoinţa celor de la PSD de a declanşa alegerile anticipate, aşa cum se cerea conform legii ca să existe un nou Consiliu Local.


Intră acum și în grupul de