Ioan Bălan: Vreau ca Suceava să fie un loc cu care să ne mândrim fiecare dintre noi. E un proiect de echipă, e un proiect de oraş


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă că a intrat în competiţia internă în partid pentru a fi desemnat candidat al PNL pentru funcţia de primar al municipiului Suceava cu convingerea că o va câştiga, subliniind că proiectul său este un proiect de echipă.

El a spus că întotdeauna a avut ca principiu să facă ceea ce promite şi să nu promită mai mult decât poate face.

„Ipocrizia e principalul motiv care denaturează campania electorală”, a declarat Bălan care a explicat că majoritatea politicienilor văd rezultatele cercetărilor sociologice, află ceea ce îşi doreşte electoratul, după care încep să facă promisiuni pentru a câştiga simpatia.

El a arătat că din 1994 de când a intrat în politică în organizaţia de tineret a PD a fost consecvent şi şi-a urmat partidul, atât în PD, în PDL şi acum în PNL, iar prin modul în care a făcut campanie electorală, în echipă, şi pentru că nu a făcut promisiuni fără acoperire, a avut în 2008 la alegerile parlamentare uninominale cel mai mare scor în judeţul Suceava, de 57 la sută, iar la alegerile parlamentare uninominale din 2012, a fost singurul membru PDL care pe teritoriul naţional a reuşit să învingă USL, rezultatele fiind obţinute pentru că nu a fost ipocrit.

mihalescul, balan, coroama, ardeleanu, doroftei

„M-am consacrat ca omul care se ţine de cuvânt. E extrem de important, chiar dacă voi pierde puncte electorale. E mai important să rămân un om credibil”, a mai spus Ioan Bălan care a adăugat că atunci când crede într-un proiect sau un program îl duce la îndeplinire.

El a subliniat că munca în echipă îl caracterizează şi că scopul principal pe care îl are este construcţia unei echipe care să fie performantă.

Ioan Bălan a mai spus că în campania internă a partidului, pe care o consideră extrem de benefică, va face tot ce depinde de el să o câştige şi este convins că parcursul său politic de până acum îl încurajează că va fi un succes pentru municipiul Suceava.

„Când am făcut afaceri, sau când am făcut politică, am avut ca ţel să fiu pe primul loc. Asta vreau şi pentru Suceava. Suceava este un oraş neîngrijit şi nu un oraş urât. Suceava înseamnă mai mult decât ambiţii electorale. Suceava e proiectul meu de căpătâi”, a spus liderul liberal.

El doreşte ca municipiul Suceava să fie un loc de care să fie mândru fiecare sucevean.

„E un proiect de echipă, un proiect de oraş”, a mai declarat Bălan care a adăugat că pe unde a trecut a „lăsat ceva frumos în urmă”.

Ioan Bălan a anunţat că va propune sucevenilor proiecte realizabile, cu termene clare de îndeplinire.

El a spus că în echipa sa sunt cei doi viceprimari actuali, Lucian Harşovschi şi Ovidiu Doroftei şi a anunţat că din această echipă va face parte şi deputatul Sanda Maria Ardeleanu.

 

 


Intră acum și în grupul de