Colecții vestimentare în exclusivitate, de la cele mai renumite branduri internaționale, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Pasiononații de modă vor găsi în acest sezon colecții vestimentare în exclusivitate, de la cele mai renumite branduri internaționale, la Iulius Mall Suceava.

Potrivit reprezentanților complexului comercial, destinaţia preferată de shopping a bucovinenilor vine în întâmpinarea pasionaţilor de modă cu cele mai noi oferte ale marilor branduri fashion. H&M, C&A, Motivi, Steilmann, Terranova, Kenvelo, Sephora, CCC şi Intersport sunt retaileri renumiţi la nivel internaţional, ale căror colecţii pot fi găsite de bucovineni în exclusivitate la Iulius Mall.

„H&M, cunoscutul lanţ de magazine de îmbrăcăminte originar din Suedia, promovează conceptul de fast-fashion. Articole croite după ultimele trenduri, pentru întreaga familie, sunt disponibile în magazinul H&M din Iulius Mall Suceava, într-o varietate de modele şi culori.

H&M

Brandul olandez C&A este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa, recunoscut pentru gama largă de produse şi preţurile atractive. Doar la Iulius Mall, sucevenii vor putea alege colecţiile C&A, care acoperă toate stilurile: casual, office, elegant sau sport.

Doamnele şi domnişoarele care îşi doresc un look nou şi actual au un aliat în magazinul MOTIVI. Brandul italian le aşteptă pe cliente cu piese vestimentare şic, care să le ofere încredere de sine şi feminitate. Amatorii stilului vestimentar italian au la dispoziţie şi ţinutele TERRANOVA, mereu în pas cu moda, tinereşti, foarte uşor de purtat şi la preţuri pentru orice buget.

MOTIVI

Calitatea materialelor, culorile calde şi croielile lejere sunt definitorii pentru creaţiile retailerului german STEILMANN, oferind un plus de confort şi un look impecabil. Iar cei cu spirit mereu energic sunt clienţi fideli ai magazinului KENVELO, brand înfiinţat în Cehia. Aici găsesc articole care definesc stilul casual, fiind extrem de comode şi uşor de adaptat pentru ocazii diverse. Bucovinenii au acces la aceste magazine, dacă îşi fac cumpărăturile la Iulius Mall.

În portofoliul îndrăgitei destinaţii de shopping este şi brandul CCC, lider de piaţă în retailul de încălţăminte din Polonia, de unde clienţii pot alege încălţăminte şi accesorii din piele şi materiale textile de cea mai bună calitate, pentru femei, bărbaţi şi copii.

CCC

Iar pentru că vara este sezonul vacanţelor prelungite, SEPHORA le propune clienţilor „beauty to go”. În magazinul retailerului francez din Iulius Mall vor găsi produse de înfrumuseţare şi îngrijire pentru călătorie.

Jocurile în aer liber şi sportul sunt preferate în sezonul cald, aşa că INTERSPORT oferă echipamente şi accesorii pentru orice activitate. Retailerul este lider mondial în vânzarea de articole sportive, incluzând mărci consacrate pe piaţa de profil.

În acest sezon, sucevenii sunt cu siguranţă în tendinţe, dacă se inspiră din piesele vestimentare şi accesoriile la modă propuse de marile branduri. Pasionaţii de shopping au un motiv în plus, magazinele începând deja promoţiile”, se arată într-un comunicat al departamentului de PR din cadrul Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de