Balan: Suceava, pe locul trei la nivel naţional după numărul de semnături strânse pentru demiterea lui Ponta


Intră acum și în grupul de

Se dovedeşte încă o dată că Suceava este un judeţ de dreapta, cu oameni cu iniţiativă şi harnici şi care nu aşteaptă promisiuni şi minciunile din campanie ale lui Victor Ponta, este concluzia formulată de vicepreşedintele PNL pentru regiunea nord est, deputatul de Suceava Ioan Balan, după ce 22.000 de suceveni au semnat moţiunea populară iniţiată de PNL pentru demiterea guvernului Victor Ponta.

Balan a arătat într-o conferinţă de presă că numărul de semnături colectate pentru moţiunea populară este al treilea din ţară după Constanţa şi Călăraşi.

lucian harsovschi si ioan balan (2)

El a amintit că în campania pentru alegerile prezidenţiale, Victor Ponta spunea când venea la Suceava că în copilărie venea la o familie din judeţ de unde lua cartofi.

„Victor Ponta tot a luat din judeţul Suceava şi a ratat şansa să dea ceva pentru Suceava”, a spus deputatul liberal care a menţionat că după aproape un an de zile de când făcea promisiuni în judeţ nu s-a mişcat nimic.

Potrivit lui Balan, proiectele iniţiate de Gheorghe Flutur în judeţ sunt blocate sau aproape blocate, iar lucrurile se mişcă foarte greu, dacă nu chiar deloc.

„Conducerea PSD Suceava şi-a jucat cartea pe susţinerea lui Victor Ponta într-un sistem de reciprocitate şi a ratat o guvernare judeţeană în totalitate. Se mai face câte un drum ici-acolo.(…) Mi-aş fi dorit ca în Suceava să se fi făcut ceva şi de PSD pentru că nouă ne pasă de Suceava”, a subliniat vicepreşedintele PNL pentru regiunea nord est.

PNL a lansat de la începutul lunii iulie o campanie de strângere de semnături ale populaţiei pentru o moţiune populară prin care se solicită demisia premierului Victor Ponta, având ca ţintă strângerea a unui milion de semnături.


Intră acum și în grupul de